Sådan Anchor Nonbearing Walls til en Foundation Slab
Nonbearing vægge inden et hus eller anden bygning er disse mure , der kan tilføjes og fjernes uden at kompromittere den strukturelle integritet af bygningen. Når et hus er bygget på en betonplade , skal disse vægge forankres til pladen for at gøre dem stabile. I modsætning til support væggene, ankre normalt ikke indlejret i betonen før tid for at holde væggene på plads. Det betyder, at en anden metode skal være ansat til at levere ankre for disse vægge. Hvad du har brug
.22 kaliber sømpistol
.22 kaliber blanks
Nails
Vat
kridtstreg
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner hoteltilbud
1

Markér placeringen af ​​nonbearing væggen ved hjælp af tegninger eller et layout af væggen fodaftryk som en vejledning. Brug et målebånd til at måle angivet på blueprint fra den nærmeste bærende væg til udvendigt og indvendigt spor i nonbearing afstand til væggen . Brug en blyant til at gøre et mærke på det punkt, hvor den indvendige spor af nonbearing væg vil blive placeret i den ene ende af nonbearing væg. Lav et lignende mærke på det punkt, hvor den udvendige spor vil blive placeret på den samme ende . Gentag processen for den anden ende af bærende væg .
2

Stræk snoren fra en kridtstreg mellem de udvendige mærker. Hold snoren fast mod pladen og løft det 2 inches off af pladen 2 meter fra enden af ​​kridtstreg , og slip den hurtigt at efterlade et kridt mærke langs stien af kanten af væggen. Gentag denne proces på de indvendige mærker.
3

Hæv væggen indramning og sæt den langs stien inde i de to streger . Sørg for, at det er i den korrekte position . Indlæse specielt hærdede søm i spidsen af ​​søm pistol. Denne type af søm er fremstillet til anvendelse i et pulver -aktiverede sømpistol , når forankring af et træ væg ramme til beton. Sæt vat foreskrevet af fabrikanten over neglen. Indsæt en .22 kaliber blank ind affyringskammeret .
4

Hold sømpistol oprejst med enden indeholder sømmet tæt mod toppen af den nederste plade af væggen. Bundpladen er brættet , der løber langs bunden af væggen , at alle piggene er knyttet til . Trykke på aftrækkeren på sømpistolen , samtidig med at lægge et nedadgående pres på pistolen. Når de tomme brande , vil kompressionen skabt af eksplosionen i kammeret drive sømmet ned i stud og ind i betonen nedenfor for at forankre bestyrelsen til pladen . Udfør denne procedure hver 2 meter langs bunden vægplade at fuldføre forankring proces.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com