Hvordan man gør Knockdown Walls Uden en Maskine
vælte en væg i dit hus er ofte nødvendig , hvis du ønsker at skabe en mere åben grundplan eller blot remodeling et værelse. Mens nogle maskiner og el-værktøj, ligesom en bajonetsav , gøre processen lettere , de ikke er absolut nødvendige. Den grundlæggende proces med at vælte muren indebærer at fjerne gips og derefter fjerne væggen rammen. Dette kan opnås ved hjælp af en hammer og koben , hvis det er alt du har adgang til . Processen er ikke let, og ikke en simpel virksomhed, især med begrænsede værktøjer. Kun knockdown de vægge, der er sikkert at gøre det - som i, ikke en mur, der giver bygningen strukturel integritet. Ting du skal
Hammer
Crowbar eller brækjern
Plastic plade
Malerens tape
Handsker
Beskyttelsesbriller
Skruetrækker
Stor papirkurven

Vis Flere Instruktioner
1

afgøre, hvorvidt væggen , du ønsker at slå er bærende . Hvis du er i tvivl , henvises til hjemmets blueprints. En bærende væg giver støtte til hele strukturen af huset. Hvis væggen er en bærende væg , skal du nødt til at give ekstra støtte for at kompensere for denne fjernelse. Hvis væggen er en bærende væg , er det bedst at lade fjernelse væg til en professionel til at bevare integriteten af ​​strukturen.
2

Udlæg plastfolie rundt om hele området. Brug malers tape til at holde arkene på plads . Vær sikker på at fjerne enhver større møbler, apparater og andre skrøbelige genstande ud af området for at undgå skader .
3

Fjern alle lamper, lyskontakt covers og stikkontakt dækker. Hoteltilbud
4

Knock et hul i den tørre med en hammer. Rip off gipsvæg i bidder . Brug en hammer og koben efter behov. Vær sikker på at bære beskyttelsesbriller og handsker . Rip off hele tør væg .
5

Tilkald en elektriker og /eller blikkenslager til at omdirigere alle elektriske ledninger eller rørføring.
6

Brug en hammer og et koben til at fjerne i væggen , hvis du ikke har adgang til en bajonetsav .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com