Hvordan man opbygger en ramme for Attic Panel
Attic adgangspaneler er enkle covers , der blokerer åbningen til dit loft lagerplads. De anvendes i boliger, der ikke har loftsrum trapper eller stiger , og panelet består af et stykke træ eller gips , ofte isoleret på ryggen , placeret over åbningen for at forsegle det og maske det af syne. Processen med at opbygge en ramme, som dit loft panel vil blive placeret kræver nogle grundlæggende DIY færdigheder og værktøjer. Ting du skal
Stud Finder
Blyant
Indervæg så
Carpenters firkantet
2 -by- 4 tommer tømmer
Rundsav
Målebånd
Boremaskine < br > Hammer
Nails
1- af - 4 tommer tømmer
skruemaskine
Træskruer
gummi selvklæbende tætningslister
1/2-inch krydsfiner
Håndtag < br > Stift skum bord isolering
Byggeri lim
Batt isolering
hæftepistol
Arbejdshandsker
Eye briller myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Find placeringen af ​​dine loftsbjælker med en stud finderen. Markér de steder med din blyant og bruge en gipsvæg sav til at stikke gennem loftet og skåret ud en åbning. Åbningen skal flankeret på begge sider af et loft strøer . Brug din tømrer Torv for at sikre, at de nedskæringer, som kører mellem de to bjælker er plumb.This er loftet placering installation panel.
2

Skær to længder af 2 -by- 4 tømmer til at passe hullet mellem dine to strøer ved hjælp af en rundsav . Installer træ ved hver ende af åbningen. Brug din boremaskine til at gøre pilot huller gennem hver tværbjælke og ind i enderne af de 2 -by -4S . Kør søm i hullerne for at fastgøre træet på plads.
3

Vedhæft strimler af 1- af - 4 tommer tømmer omkring åbningen af hullet , så de dækker kanten af ​​loftet og overlapper åbningen med ca 1 cm på hver side . Denne trim masker de afskårne kanter af åbningen , mens du støtter loftet panel når den er installeret . Mål og skære træet til at passe , så det danner flush hjørner på hver side. Brug en boremaskine til at gøre pilot huller gennem trim og ind i bjælkerne og tværs stykker ovenfor , og brug derefter skrue pistol til at drive træskruer i hvert hul .
4

Installer en stribe af gummi tætningslister rundt kanten af ​​åbningen. Påfør et selvklæbende bånd til oversiden af trim , hvor den overlapper åbningen på alle sider. Mål og skære et stykke 1/2-inch krydsfiner til at passe i åbningen. Dette tjener som loftet panel. Glid gennem åbningen , derefter lægge den på plads på toppen af ​​trim kanter. Vedhæft et håndtag på undersiden af panelet ved hjælp af din skruemaskine og de ​​medfølgende skruer med håndtaget hardware.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com