Hvordan til at blokere et køkken hjørne kabinet
Mange hjem har et køkken hjørneskab , der strækker sig dybt. Selv med moderne pivot -and- pull reoler til at forsøge at få adgang til dette rum, ofte elementer vil falde eller blive indgivet , så reoler ikke virker . Dette kan være et problem, at husejeren ønsker at løse permanent. Hvis du har masser af lagerplads, er der ingen grund til du nødt til at opretholde den dybe kabinet. Det er et simpelt problem, som du kan løse med en falsk partition, blokke fra den utilgængelige kabinet. Ting du skal
Målebånd
1/4-inch eg krydsfiner
1/2-inch eg strips
bordrundsav
Bor
Carpenters lim
Træskruer
Skruetrækker
Clamps Salg Level myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål den indvendige dybde af kabinettet. Mål højden fra hylden til toppen af ​​kabinettet. Klip et stykke 1/4-inch egetræ krydsfiner til denne måling. Skær to 1/2-by-1-inch strips til samme højde. Mål højden fra undersiden af hylden til bunden af kabinettet. Klip et stykke 1/4-inch egetræ krydsfiner til denne måling. Skær to strimler i samme højde .
2

Placer dit snit krydsfiner på arbejdsbordet . Påfør en stribe lim på 1-tomme side af ledsageren træliste . Juster træet til den side kanten af ​​krydsfiner og klemme træstykkerne sammen . Gentag for den anden side. Gentag for den nederste krydsfiner og dens sider .
3

Bor gennem træliste i krydsfiner for en pilot hul. Bor tre huller i hver strimmel jævnt fordelt fra hinanden. Skru træskruer gennem hvert hul for at holde strimlerne til krydsfiner. Tør af et eventuelt overskydende lim . Gentag for alle strimler. Lad limen tørre i 24 timer.
4

Afhægt stykkerne. Stå snittet og vedlagte krydsfiner på sin strimmel ende. Undgå de tre skruer , bore to pilot huller gennem den modsatte side af træet mindst 8 inches fra hinanden . Gentag for alle strimler.
5.

Placer ovenstående krydsfiner på den øverste hylde med strimlerne mod dig . Juster brættet med det område af hjørneskab , du ønsker at blokere . Brug et niveau til at holde brættet lige. Skru gennem din pilot inde huller i de forreste og bagvægge af kabinettet. Gentag for den anden under bord. Dette vil blokere off utilgængelige områder af kabinettet uden at forstyrre reoler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com