Sådan at laminere Window Shades

Laminering et vindue skygge er en måde at give din skygge det udseende , du ønsker gennem en let anvendes skygge dækker. Enhver udskrevne foto eller mønster er anvendelig som et dække for din skygge. Med laminering papir , ansøgningsprocessen er hurtig og enkel . Alt, der behøves er en flad arbejdsområde og et par værktøjer . I løbet af få minutter, kan du ændre udseendet af din skygge helt , uanset om du kun dekorere den side af skyggen , der er synlig fra inde i dit hjem , eller ønsker at ændre den udvendige udseende af skyggen så godt.
Du skal bruge
Målebånd
Trykt dækning materiale
Glas ark
C-klemmer
UV -resistent laminering papir
Lige kant
Utility kniv < br > Salg Instruktioner
1 < p> mål længden af vinduet plads, du ønsker at dække med den laminerede skygge ved hjælp af et målebånd , og derefter måle bredden af ​​skyggen selv. Mens du vil laminere hele længden af ​​skyggen, skal du bruge dimensioner til udskrivning af et passende beløb for at dække materiale .
2 < p> Print ud af vinduet , der dækker ved hjælp af vinduet længde og skygge bredde . Brug en udskrivning tjeneste , og har belægningen placeres på fotopapir til at give dig den store trykte nødvendige størrelse . Få en udskrift uden rammer , således at det billede eller mønster dækker hele udskriften.
3 < p > Fjern skyggen fra vinduesrammen . De fleste skygge ruller bruger extensions i kanterne , der glider ind i hakkene på kanten af ​​skygge tarme. Bare løft valsen fra hakkerne at trække det fri .
4 < p> Placer skyggen på et glas arbejdsbord , som du kan skære på , eller læg en glasplade på din arbejdsbord , der er stor nok til at holde fuldt udbygget vindue skygge. Forlæng skyggen fra valsen helt over bordet , og udsætter den side , du ønsker at dække , og sted klemmer på rullen øverst og langs træ lamel i bunden af ​​skyggen for at holde det fladt mod bordfladen .

5 < p> Placer den udskrevne dækker over skyggen. Placer belægningen langs toppen af ​​træ lamel - så når du åbner skygge , kan du se den dækker helt. Overdækningen skal flugte med kanterne af skyggen.
6

Tag rulle laminering papir og rul det over skyggen med opbakning papir mod vinduet dækker. Overlapper træ lamel i bunden af ​​skyggen ca. 1 /4-inch . Brug papir, der er bred nok til at overlappe skygge kanter.
7 < p> Løft den nederste kant af laminering papir og skræl papiret fra den klare plastfolie . Sænk arket på nuance som du skræl papiret. Arbejde langsomt langs længden af ​​skyggen for at undgå at bevæge dækning materiale som du placerer plastfolie . Tryk arket på materialet med et stykke blød klud for at fjerne eventuelle luftbobler fra under plast. Fortsætte med at anvende lamineringsarket , indtil du når toppen af ​​skygge, og derefter skære arket langs toppen med en hobbykniv . Gøre cut let at undgå at skære ind i skyggen .
8 < p> Placer en lineal langs siden af ​​skyggen , så det er flugter med skygge kant. Skær overskydende lamineringsarket fra hele skyggen med hobbykniv styret af Retteskinnen . Gentag processen for den anden side af skyggen.
9 < p> unclamp skyggen og vend det . Klemme den på plads igen , og gentag laminering proces til den anden side af skyggen.
10 < p> Retur skyggen til indehaveren tværs i toppen af ​​dit vindue og bruge det som du normalt ville gøre .

Hus Have © have.989214.com