Sådan installeres Tulip Swag holdere
En tulipan tyvekoster indehaver er en justerbar beslag, der er monteret på vinduet ovenfor trim væg. På forsiden af ​​holderen er formet som en fancy U med armene curling som en tulipan . Denne stil holder bruges til at skabe ballon eller blomst drejeknapper ud af tyvekoster stof, der anvendes til vindue behandling . Tyvekoster holderen er ikke designet til at være synlig, når tyvekoster er rigtigt arrangeret . Installation af Swag indehavere er nemt, når du beslutter dig på dine færdige design.Things du har brug
Beslag
Tulip tyvekoster ansigt
Skruer
Skruetrækker
Murankre myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Adskil tulipan ansigt fra monteringsbeslaget . De to stykker glide fra hinanden i midten. Normalt er der et stop skrue , som du har brug for at skrue .
2

Placer beslaget , så slæden er i bunden af holderen. Den opretstående del af beslaget har to skruehuller . Placer beslaget diagonalt og 4 inches væk fra hjørnet af den øverste vindue beklædning.
3

Skru beslaget i murankre med en skruetrækker , hvis din skrue ikke rører en stud . Gentag for det andet hjørne . Du kan tilføje yderligere Swag indehavere omkring arch øverste vinduer . Jævnt plads dine indehavere mindst 24 inches fra hinanden, så dit stof rosetter vil ikke crowd hinanden .
4

Skub de to stykker af tyvekoster holder sammen, og derefter skru stilleskruen . Juster dine tyvekoster holder til den afstand , du ønsker væk fra væggen . Spænd din skrue.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com