Hvordan man laver en spejldør Med ruder
kan Et spejlet dør med fremkomsten af ​​opdelte ruder bruges til at udvide den visuelle størrelsen af ​​et værelse, mens giver privatliv . Ofte fransk - stil døre er installeret i at skabe en formel overgang uden at blokere lyset fra det næste rum eller udendørs. Men hvis du vil have mere privatliv og stadig ønsker at bevare det æstetiske , overveje at udskifte glasruderne med spejle. Spejlene vil også afspejle lys og gør rummet føle larger.Things du har brug
fransk dør
Utility kniv
Skruetrækker
spartel
Mirror og hvid lamineret pap
caulk myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skær caulk eller glasering sammensatte omgiver ruden indsats på den ene side af fransk dør . Typisk en aftagelig rude indsats vil blive knyttet til indersiden af døren forsamling.
2

Fjern eventuelle hulpropper eller afdække skruehovederne langs den ydre kant af ruden indsatsen. Nogle producenter bruger plastpropper , og træ døre kan have dyvler , der dækker hullerne. Normalt kan du lirke stikket ud med en lille flad kantet skruetrækker eller ved hjælp af en boremaskine . Hvis du bore et hul i stikket vil du nødt til at udskifte stikket senere .
3

Frigør indsatsen fra døren. Fjern ruder eller vindueslistedelen punkter, der holder glasset på plads. Skær igennem ruden med din hobbykniv og skrab det overskydende med en spartel. Skub Vindueslistedelen point væk fra siderne med en flad skruetrækker .
4

Fjern glasset fra døren. De fleste nyere døre bruge en enkelt lag glas belagt på hver side med aftagelige rude indsatse lavet af plastic eller træ. Måle størrelsen af glasset. Cut spejlglas til samme størrelse ved hjælp af et glas cutter og lineal . Spejlet bør være den samme tykkelse som glas, der er fjernet.
5

Skær hvidt pap , der er lamineret på den ene side. Spray bagsiden af ​​spejlet med en spray lim, der er kompatibel med spejle. Tryk på ikke-lamineret side af pappet på bagsiden af ​​spejlet.
6

Sæt spejlet ind i døren , således at den laminerede pap vender udad på bagsiden . Tryk Vindueslistedelen punkter langs kanterne af spejlet - et point for hver 12 inches af glas kant. Rul ruder forbindelse i et reb , og tryk på langs kanten af ​​spejlet for at hjælpe med at holde spejlet på plads. Installér indsatsen panel over spejlet og skru panelet til døren.
7.

Fyld kanter med caulk . Udskift skruepropperne eller dyvler .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com