Monteringsbeslag til Roman Shades
Hjem dekoratører har mange muligheder for kreative vindue behandlinger, herunder gardiner, café gardiner , persienner og skodder. Roman nuancer er en tilpasning af den traditionelle rulle nuance , der er tilgængelig i mange forskellige materialer , der passer til en bred vifte af udsmykning behov. Roman nuancer er nemme at installere og generelt har monteringsbeslag vedlagt i pakken med nuancer. Om Roman Shades

Roman nuancer er typisk lavet af stof, der giver fuldstændig beskyttelse af personlige oplysninger til Windows med en mekanisme, der løfter skygge fra bunden i en pæn, plisseret fold. Roman nuancer kan have en flad profil , helt flugter med væggen , eller kan blødt flosset . Østrigsk -type nuancer tilbyde en mere samlet , struktureret udseende, der er egnede til mere traditionel indretning stilarter. En fordel af romerske nuancer er deres alsidighed. De fås i en bred vifte af stoffer, prints og teksturer, samt i træ og andre naturmaterialer , herunder bambus . Alle Roman nuancer er installeret stort set på samme måde på monteringsbeslag , der passer på toppen af ​​vinduet støbning eller i vinduet åbning.
Installation Roman Shades

installationsområdet for Roman nuancer skal måles omhyggeligt, før købet. Dekoratører har to muligheder for montering : Den indvendige af vinduesrammen eller udefra. Valg som er rigtige for dit vindue afhænger af, om du vil have vinduesrammen for at vise eller holde det skjult bag nuancer.
Udvendige ramme Installation

udvendig montering metode giver de mest mængden af ​​lys ind i rummet, når skyggen er hævet. Til denne installation , måle bredden af vinduet fra kanten af ​​rammen. Derefter måle længden af vinduet udefra den øverste ramme til vindueskarmen . Endelig måle plads fra toppen af vinduet trim til loftet. Også måle dybden af trim , hvis det er trimmet i træ. Tilsæt 4 inches til bredden af ​​skyggen for at gøre det muligt at dække trim korrekt. Den monteringsplade kan placeres på toppen af ​​træ trim på toppen, hvis beklædningen er lavt nok. Ellers skal du vedhæfte montering bord over trim. De skygge monteringsbeslag er så knyttet til montering bord på toppen.
Inderramme Installation

indvendig installation , måle bredden og længden af ​​åbning inde i ramme. Måle dybden øverst i vinduet , hvor montering bestyrelse vil blive knyttet . Det bør være mindst 3/4-inch dyb ifølge Terrell Designs . Hvis den er mindre end dette beløb, kan du ikke bruge en indvendig montage metode. Den montage bestyrelse derefter fastgjort til toppen , inde i rammen af vinduet og skyggen monteringsbeslag knyttet til bestyrelsen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com