Sådan Dress Up Sheer Panels
Den bløde elegance af lutter gardiner tillader lys ind i dit hjem og samtidig beskytte dine møbler og interiør tekstiler ved at sprede solens ultraviolette stråler. Sheer paneler forblive stille og roligt i baggrunden af ​​dit vindue behandling , men vælger sheers der forbedrer snarere end forringes fra din valgte tema. Lav tynde en del af din udsmykning ordningen ved at klæde dem op med stoffer , der koordinerer med dit værelse tekstiler , og ved at give dem en ramme af deres egne. Gardinkapper

Boxed eller draperede kapper tilføje farve og tekstur til tynde . Pick et stof , der koordinerer med rummets indretning til at dække en boxed Valance , der krydser bredden af ​​dit vindue. Sengeforhæng kan være i enhver form, der passer til rummets arkitektoniske design. Med tilstrækkelig polstring på rammen og stof, der dækker det , gardinkapper tilføje en ekstra dimension til rummet. Fabric draperet og hang over gardinstang , der holder sheers tilføjer en sorgløs følelse til dit værelse. Mindre struktureret end de boxed skærmkanter , draperinger giver dig mulighed for at bruge tilfældige stofstykker , såsom en indisk sari , en skattet silke tørklæde eller en ende - stykke chiffon eller blonde .

Forhæng

Opbygning anden del af fuld vægt forhæng ud fra ren og skær og hænge dem på en dobbelt stang giver dig mulighed for at åbne dem til dekorative sidepaneler . De lukkede tynde stadig giver mulighed for privatliv og UV-beskyttelse i løbet af dagen , men når du lukker gardiner, får du mere privatliv natten. Brug en tieback lavet af matchende stof eller elegant hardware designet specielt til dette formål. Pool gardinerne og tynde til at tilføje en europæisk føler, at dit værelse , eller læg og hem stoffet til et flot udseende.

Sidepaneler

Statisk side panel gardiner indrammer tynde og give dem et færdigt look. Bruges til pynt , hænge stationære paneler lige til gulvet eller bundet tilbage med stof eller hardware. En anden side - panel udsmykning idé indebærer hængende skodder på begge sider af tynde , hvilket skaber et indrammet interiør vindue . Mal skodderne til at koordinere med dit værelse farveskema.
Tilføj farve til din Sheers

Køb lutter paneler i graduerede farver , fra lys til pastel og hænge dem på tværs af din vindue. Startende udefra med den mørkeste lutter panel , arbejde indad , der matcher til højre og venstre , som du hænge sheers på en stang. Gør indvendige paneler den letteste i farver. Overveje at bygge dine farver vandret ved syning skiftende farver , fra lys til mørk , starter ved gardinstang og arbejder ned til gulvet. Du kan opnå et elegant look ved gradating en beige spring, går fra lys til bronze.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com