# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> vaser >>
Sådan genkender Majolica

Den levende, glaseret lertøj kendt som majolica blev først udsmykket med billeder populære i renæssancen - løver, mytologiske bæster og væddere - samt med frugt - grøntsager, blade , fugle og muslingeskaller . Det tog ikke lang tid for de asiatiske eksotiske motiver - bambus , elefanter , aber - at poppe op , og fra 1849 til 1900 , den fælles folk i det viktorianske England proppet deres malkestalde og breakfronts med den lyse keramik. Strømaftagere har drevet priserne op for original majolica , og det er igen høj stil .
Making Majolica
< p> Majolica var designet til at blive fremstillet relativt billigt, og for at være charmerende og sjov . Ler blev formet solidt i en støbeform , fyret til kiks scene , belagt med en tin eller bly glasur , overmales med design i farvet metal - oxid glasurer , og derefter fyret igen. Resultatet var en lys , skinnende , uigennemsigtigt glaseret kande , te sæt , plantageejer , dyr figur, parabol , fad eller urne . Stykker var næsten identiske , på grund af fabrikken stil støber produktion , men varieret fordi glasurer blev hånd - påført med forskellige grader af dygtighed .
Allure of Whimsy
< p> De levende farver af keramik ikke falmer , selv om de kan dille lidt over tid . En seafood plade detaljeret fisk på en seng af tang , pustet omkring en central dip kop, er så fængslende i dag, som det var i det 19. århundrede. Kander designet til at se ud som om de var lavet af bambus stilke , kornaks , solsikker eller blade klynger og blomstrer lidt op en morgenmad eller frokost bordet. Leaf designs var en hel kategori af majolica : Plader formet som Begonia blade fløj væk fra hylderne . Pudsige forsøgspersoner foretaget hver købet en samtale stykke og inspireret en victoriansk indsamling vanvid.
Tegn på Authenticity
< p> Majolica er fajance , blødere og mere skrøbelig end porcelæn, og den oprindelige stykker var massive forme uden hule håndtag - dekorationer og figurer var en del af formen, ikke tilføjet . Glasuren er rige , muntre og bly- eller tin -baseret, og enkelte producenter holdt sig til deres egen palet af glasurer . Paraplystativer , lysestager, serveringsfade og farm -svin tobak indehavere har alle en munter , humoristisk karakter. Bunde kan være glasur -dækket fra dypning , men mange ældre stykker har uglaserede bunde, fødder og tabel ringe. Marks at kigge efter omfatter Minton , Wedgwood , Joseph Holdcroft , George Jones og Wooster Kongelige Porcelænsfabrik , blandt andre britiske producenter. Amerikanske majolica producenter, der indgik Griffin, Smith & amp; Hill - mærket GSH eller etruskiske - . Og Chesapeake Pottery
Spotting forfalskninger
< p> Dagens majolica - stil keramik produceres billigt i Asien , i farver og former , der efterligner de klassiske stykker . Du kan nyde en pudsig og farverig bargain vase eller glaserede dyr , men du bør ikke lade sig narre til at tro, at du øse op en antik bargain. Kendetegnende for moderne reproduktion majolica ware indeholde figurer, der måske ikke er så fint detaljeret som tidlige arbejde ; skrigende farver - originalerne er skinnende og rige, ikke højt og brassy ; et fravær af identificeringsmaerker - ikke endelige , da ikke alle antikke majolica er markeret ; sjusket maleri med drypper og sløret linjer. Billigere moderne majolica kan gøre en livlig, sjov tilføjelse til din indretning ; bare være sikker på at betale et ikke - vintage , autentisk billig pris for det.

Hus Have © have.989214.com