# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> vaser >>
Hvordan at finde værdien af en antik Vase
Mens mange antikke entusiaster gøre en hobby til at finde de perfekte stykker til den rigtige pris , mange mennesker også nyde antikviteter blot for den unikke historie , karakter og varme , de kan give til et hjem. For dem, der ikke er professionelle antikke shoppere , er der et par enkle måder at finde ud af, hvad en vare er værd. Hvis du ejer en antik vase , skal du følge disse trin for at finde ud af sin value.Things du har brug
computer med internet
Pris katalog ( normalt tilgængelige på det lokale bibliotek )
Vis Flere Instruktioner < br > finde værdien af ​​en antik vase
1

Tjek din vase til enhver producent symboler , markeringer eller backstamps . Disse er typisk fundet på bunden, men undertiden featured langs siden . Hvis du ikke kender navnet på producenten eller producenten af ​​din vase , er du nødt til at konsultere en antik vejledning, der som regel kan findes på dit lokale bibliotek . Match din vase symbol med de i bogen for at finde producenten af ​​din vase , samt generel information prissætning.
2

Forskning historien om din vase producenten på internettet til at udvikle en mere grundig forståelse af, hvor , hvornår og hvordan deres vaser blev foretaget. Kig på anmeldelser om kvaliteten og værdien af ​​producentens produkter. Hvis producenten ikke udelukkende producerer vaser , gennemgå alle oplysninger, som kan drøfte sjældenhed af deres vaser.
3

Besøg lokale antikke shows at se på lignende stykker , især vaser fra samme producent og tidsperiode . Dette er også en glimrende mulighed for at tale med en koncentreret gruppe af erfarne købere og sælgere , der kan have yderligere oplysninger.
4

Gå til online auktion websteder for at se resultaterne af de tidligere auktioner og finde ud af den gennemsnitlige salgspris for vaser ligner din. Ved omhyggeligt at forske producenten online og i reference guider og sammenligning shopping på auktioner og online auktion websteder , bør du have en klar vurdering af værdien af ​​din antikke vase .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com