Sådan Tilpas Plain gardiner med tekstilfarve

Fabric maling giver dig en billig, men alligevel kreative, måde at tilpasse plain gardiner. Malingerne er tilgængelige i en bred vifte af farver , sammen med metallic og glitter , i form af malinger, markører og sprays. Brug stencils, frimærker eller frihånd penselstrøg til at foretage regelmæssige designs for en grænse eller en allover print, eller udtrykke dig med frihånd maleri. Du skal oprette en one-of -a-kind gardin design til at tilpasse dit værelse.
Forberedelse til Paint

De fleste stof maling arbejde på bomuld eller bomuld blanding stof , men maling kan variere . Læse etiketten først at sikre, at malingen er kompatibel med din gardiner . Vaske og tørre gardinerne , før du begynder , og jern til at fjerne rynker . Placer en plastfolie eller dropcloth på gulvet og sprede panelgardin over det. Tape ned gardinet kanter med malertape , eller vægt det med mad dåser , for at holde det på plads. Brug små stykker malertape til at markere retningslinjer for anbringelse stencils eller frimærkemotiver . Hold papirhåndklæder, fugtige klude , engangs skum plader og skum håndværk børster eller en brayer nærheden. Når du er færdig , så lad malingen tørre og varme - sæt , hvis det kræves i henhold til produktets anvisninger.
Bedøvelse Stenciling
< p> Du kan vælge blandt de mange stencil designs kommercielt tilgængelige , eller lave dine egne ved at skære et design i fryser papir , ved hjælp af en hobbykniv . Jern fryseren papir stencil til gardinet og fylde det med maling; derefter skrælle papiret. Du kan anvende maling med en skum dauber , stippling børste , havet svamp eller kosmetisk svamp . Spred et tyndt lag maling på en skum plade og dyppe værktøjet ind i det, og derefter anvende til stencil rum på stoffet. Hvert værktøj giver en anderledes effekt , så øve på skrot stof først. Rengør stencils efter brug og efter behov for at holde designet kanter skarpe.
Splendid Stamping
< p> For de fleste stoffer , stempling enkle, dristige former giver dig de bedste resultater. Brug kommercielle stempler , eller lave dine egne ved at skære en form ud af et fartøj skumplade og overholde den til en træklods med vandtæt lim. Hvis du vil bruge stemplet , spredes et tyndt lag stof maling på en skum plade , ved hjælp af en brayer eller skum håndværk pensel . Tryk stemplet i malingen lag , og tryk det fast og jævnt på stoffet. Løft derefter det lige op. Du kan også anvende maling direkte til frimærket med spidsen af ​​en skum pensel . Rengør stempel mellem anvendelser som nødvendigt for at holde billedet skarpt. Hvis du bruger mere end en maling farve , lave en særskilt stempel for hver, eller rense stemplet godt og lad det tørre, før skiftende farver .
Freeform Maleri
< p> Noget går , når du se din gardin panel som et tomt lærred . Brug stof markører eller maling flasker med smalle tips til at skrive eller tegne din vision i maling. Kopier et digt eller citat i store, loopy håndskrift på tværs af hele gardin panel. Forstørre dit barns kunstværk med en projektor og spore den på gardinet panel med markører , og derefter udfylde det med maling. Du kan også lave abstrakte mønstre ved tilfældigt pouncing to eller tre farver, med et hav svamp hele gardinet. Kombiner free-form metoder med frimærker eller stencils. For eksempel , stemple en farverig kant af blomster former, og derefter male frihåndstransformationer vinstokke og blade , der forbinder motiver.

Hus Have © have.989214.com