Hvordan man opbygger en Murværk Wall
Opbygning af en muret væg er en af ​​de vigtigste færdigheder til at lære i øverste mellemliggende konstruktion. De involverede færdigheder kan læres med bare en lille smule grus , omtanke og tålmodighed . Ting du skal
Indsatser og twineRubber malletPickShovelConcrete MixConcrete MixerMortar MixMortar boardTrowelMasonry blocksLevelHammerStone mejsel
Vis flere instruktioner
lægge fundamentet
1

Mark ud på ydersiden af ​​væggens perimeter med stave og sejlgarn . Sæt indsatsen på plads med en gummihammer . Garnet linje vil hjælpe dig med at afgøre, om linjerne er lige med en simpel visuel kontrol .
2

grave et fundament grøft med pluk og skovl . Renden skal være omkring en fod dyb, og omkring fire inches bredere end bredden af ​​dine murværksblokke .
3

Bland beton. Hæld otte til ti inches i renden . Tillad at angive som anbefalet af producenten .
Lægning Block
4

Mix mørtel som anvist. Så hæld det på en morter bord.
5.

Lay blokken med mørtel og murske . Husk, at din første kursus af blokke vil hvile lidt under gulv /terræn og inde i fundamentet renden , som ikke var helt fyldt i afsnit 1 , trin 3 . Spred et lag mørtel langs fundament, så siderne af blokken , sætte den på plads , og derefter trimme det overskydende mørtel med murske . Gentag , indtil en hel kursus ( række) af blokke er indstillet.
6

Check kurset med et niveau. Så selv det ud med et tykkere lag mørtel , hvis det ikke er .
7

Gentag Step One til at lægge en anden kurs af blokke. Blokke bør fastsættes således, at de interlock , med enderne af et kursus af blokke sidder over midten af blokkene under dem.
8

Cut blokke som er nødvendige for at håndtere hjørner og døråbninger. Gør dette ved hjælp af en hammer og mejsel til at ætse en linje, hvor opdelingen er ønsket i stenen , og derefter støt chipping væk på denne linje med faste , solide slag. Må ikke smække stenen med stor kraft , da dette vil splintre det. I stedet chip væk fast, indtil stenen splits på din mejslet linje .
9

Lay ikke mere end seks eller syv kurser om dagen. Antallet er afhængig af størrelsen af ​​blokkene. For blokke, der er væsentligt større end almindelige mursten , gør det seks kurser , eller måske endda fem. Lad mørtlen at indstille og hærde , før du fortsætter at lægge blok .
10

Udfyld resten af renden . Hvis dette er en udendørs væg , kan dette gøres med sammenpresset snavs . En indvendig væg bliver sandsynligvis nødt til at blive fyldt med mere konkret .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com