Sådan Forsegl Stemplet Beton
Stemplet beton er beton stemplet med et indtryk eller design , når betonen var frisk hældes og stadig våd. Mest konkrete er meget intetsigende og visuelt uinteressant. Arkitekter, hjem bygherrer og landskab entreprenører ofte stempel gælder farve og forsegle betonen til at tilføje bremse appel , konsistens og holdbarhed til betonoverfladen . Over tid, kan udsættelse for gående trafik og vejr nedbryde fugemasse, som du måske nødt til at udskifte . Efter enkle instruktioner , det er ganske nemt at forsegle betonen og genoprette overfladen. Ting du skal
Broom
Degreaser
blød børste
haveslange med dyse
Beton sealer
Beton farve
Færdigblandet beton reparation materiale
Handsker
øjenbeskyttelse
støvmaske
Beton murske
Beton frigivelse pulver
Betonhærdere myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vurdere det område, du har brug for at forsegle . Har du har et par steder, hvor den sealer kommer ud , eller er hele projektet ( indkørsel, fortov , terrasse eller fastholde væg) brug genlukning ?
2

Sweep betonen for at fjerne løst støv og jord. Rengør betonen til at fjerne snavs , fedt eller olie pletter . Brug en biologisk nedbrydelig sæbe formuleret til at fjerne fedt . ( Skrub let med en blød børste eller skubbe kost. ) Brug en haveslange med et tryk dyse på en lav indstilling til at skylle betonen. Lad det tørre i 24 til 48 timer .
3

Indkøb sealer og farve agenter fra en konkret entreprenør eller bygning levering butik. Mange producenter af akryl belægninger eller fangere anbefaler genlukning med det produkt, der blev anvendt oprindeligt . Dette eliminerer bekymringer svækket bindingsstyrke eller uforenelighed mellem den nye og den gamle sealer. Hvis det ikke er muligt at matche sealeren oprindeligt blev brugt , konsultere en konkret professionel for rådgivning i at vælge et kompatibelt produkt. Læs og følg altid producentens brugsanvisning .
4

Reparation beton hvis det kræves. Færdigblandet beton patching materiale er tilgængelig fra bygning levering forretninger eller konkrete entreprenører. Påfør med en konkret murske til at udfylde huller eller chips. Restamp , om nødvendigt, efter påføring af beton frigivelse pulver ifølge pakkens anvisninger. ( I små områder , skal du bruge spidsen af ​​murske til at skære betonen til at matche den tilstødende stemplet beton . ) Bær beskyttelseshandsker , beskyttelsesbriller og støvmaske .
5

Tilføj farvede Betonhærdere efter etiketterne anvisninger. Lad det tørre i 24 timer. Tilføj yderligere farve stoffer, hvis det kræves. Du kan fjerne overskydende farve med en blid spray af vand , eller tørres af med en våd klud . Lad det tørre i 24 timer forud for anvendelsen sealer.
6

Påfør en høj kvalitet sealer efter producentens anvisningerne på emballagen . Påfør to eller flere lag på noget konkret , der er udsat for tung trafik eller udsættes for frost og tø .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com