# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> Tæpper >>
Værktøjer til Flettet kludetæpper
Stof scraps og gamle tøj på vej til kludeposen kan genbruges i farverige , nyttige , solide flettet smide tæpper . Fletning strimler af stof ind i, er et simpelt håndværk , der er blevet nydt i generationer. Ud over at være let at gøre , hvilket gør flettede tæpper kræver kun et par almindelige værktøjer. Fabric

Uld er det traditionelle stof i tæppe fletning . Gamle uld nederdele, bukser , jakker og frakker kan genbruges til tæppe making. Denim , bomuld og syntetiske blandinger kan også anvendes i tæppe making. Disse materialer giver mere farve og tekstur muligheder, men er mindre holdbare end uld. Disse tæpper vil vare længere i - lav trafik områder. Ligegyldigt hvilken stof, du vælger, sørg for at bruge den samme type stof hele tæppet.
Fræsere

Når du foretager flettede tæpper , er stoffet skæres i 2 - til 4-tommer brede strimler . En skarp par syning saks kan gøre jobbet . En roterende kniv fundet i quiltning afsnit af din yndlings syning butik, kan dog gøre arbejdet hurtigere. Hvis du bruger saks til at skære strimler , skal du markere linjer på stoffet for at sikre lige, selv strimler. Ved at kombinere en roterende fræser med en skæring mat og en skæring guide gør skære stofstrimler nemmere, fordi du kan skære igennem mere end et lag af stof ad gangen.
Symaskine
< br >

De mindre stofstrimler er syet sammen til tre lange strimler at flette sammen . Selv om det er helt acceptabelt at sy strimlerne sammen i hånden , en symaskine gør jobbet gå meget hurtigere. Strimlerne er syet sammen på en 45 graders vinkel med en simpel ligesøm , der forlader en ¼ -tommer søm. Enhver symaskine , der kan sy en lige linje med en ¼ -tommer sømrum vil gøre fint til denne opgave.

Skråbånd Makers (valgfrit)

lange strimler af stof foldes før fletning for at skjule kanten af ​​stoffet. Folden ligner folden bruges til skråbånd . De lange kanter er foldet til at mødes i midten. Strimlen foldes derefter på midten i længderetningen . Selv om dette kan nemt gøres ved hånden , kan nybegynder Braiders ønsker at investere , er et sæt af tre skråbånd beslutningstagere. Skråbånd beslutningstagere er metal eller plastic rør måler omkring 2 inches lang , der er blevet krympede i midten. Stoffet glider gennem røret og krympede kegle -lignende form tvinger stoffet for at folde over sig selv ordentligt.
Nål og tråd
p Som strimlerne er flettet sammen , den resulterende fletning er viklet ind i en cirkel eller en oval og snøret sammen ved hjælp af en krum nål eller bodkin og kraftig tråd . En bodkin er en buet nål, der er flad og bred , men ikke skarp . Det glider let mellem flettet stof til snøring uden uheld går igennem stoffet. En stump spids buet tæppe nål kan også anvendes til snøring . Heavy tæppe tråd , garn og sejlgarn er de mest holdbare valg for snøring tæppet sammen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com