Hvordan laver nylonstrømpe tæpper
I stedet for at smide gamle strømpebukser , genbruge dem. Gamle nylons har en bred vifte af anvendelser fra en nødsituation ventilatorrem til et dekorativt , flettet tæppe. Efter at de er skåret , farvet, flettet og syet , er vanskeligt at genkende i grundmaterialet af tæppet strømpebukser . Dette projekt er fantastisk til en regnvejrsdag kids håndværk og kan være færdig i en enkelt dag. Supplies for at gøre dette tæppe er tilgængelige på mange håndværk og discountbutikker. Ting du skal
nylonstrømper , 3 til 6 par
Color remover
Stoffarve
Saks eller roterende skær ruler
Needle
nylontråd

Vis Flere Instruktioner
1

bruge farven remover til at forberede nylons for farvestof. Mens farven remover ikke vil gøre nylons hvide, vil det give dem alle de samme udgangspunkt for farvestoffet trin . Dette hjælper med at sikre en ensartet farve i hele farvning proces .
2

Dye den hoisery ifølge producentens anvisninger. Brug så mange farver, som du ønsker for dit tæppe. Jo længere du lader stoffet i farvestofblanding , jo mørkere bliver det. Så hvis du ønsker et tæppe, der er forskellige nuancer af samme farve , lade nogle af de nylonstrømper i en kort tid og lade andre gryderet længere. Lad strømperne tørre .
3

Skær benene ud af strømpebukser . Skær fødderne , så du står tilbage med lange rør . Skær rørene længde - wise i strimler , der er omkring 2 inches lang .
4

stak tre af strimlerne sammen. Sy over den ene ende til at sikre dem . Fletning strimlerne . Når du kommer tæt på slutningen , sy mere tre strimler på enderne af det første sæt. Hold fletning og tilføje strimler. Når du har enten ingen flere strimler eller fletning er , så længe du ønsker det skal være , stak enderne og sy dem sammen , trimning overskydende
5

Udlæg dit tæppe . Start i midten med den ene ende af fletning. Sno fletning rundt om sig selv på en flad overflade . For en oval tæppe, gør et hår pin form i centrum , så holder snoede omkring det . For en rund tæppe , lave en spiral ud af fletning .
6

Sy fletningen sammen , startende i midten. Hold en jævn spænding på dine masker , der skal være løs nok , så tæppet vil ligge fladt , men ikke så løs , så det kommer fra hinanden. Hvis du bemærker tæppet begynder at kop , som du sy det , stingene er for stramt. Hvis du ser dit arbejde overflade gennem syning, er det for løst . Tuck enderne nedenunder og sy dem på plads, så de er skjult .

Hus Have © have.989214.com