Quilt ideer til mænd

Hvis du er en quilter , har du sandsynligvis nyde at gøre quilts for familier og venner. Men mens bedstemor og tanter kan ooh og ahh over dine smukke tæpper , kan mændene i familien udgør en større udfordring . Men fyre nyder at have en dyne at ombryde i mens de ser spillet på en vinter aften og en håndlavet quilt kan pryde en mands seng samt en kvindes . Men når du laver en quilt for en mand , du kan få brug for at nærme sig opgaven lidt anderledes.
Stoffer
< p> Glem Gingham checks, søde duckies og sarte blomster. Quilts til mænd kræver maskuline tekstiler i dristige prints og maskuline farver . Tænk checks , plaider , brune, blues og skov greens. Hvis det ville se hjemme i en jagthytte eller et værtshus , kan manden i dit liv kan lide det også. Eller gå til kilden og skabe en quilt fra alle sine gamle favorit skjorter eller slips eller i farver af hans foretrukne sportshold .

Mønstre
< p> Efterlad mormors blomsterhave og noget Victorian for kvinder . Søg quilt bøger for maskuline mønstre som bjælkehytte , hakke eller Buzzsaw . Vælg fed geometriske mønstre eller en sport eller gård tema , afhængigt af interesse af manden. Tilpasning af en quilt for modtageren er en god idé , om dynen er for en mand eller en kvinde . For manden i dit liv , indarbejde en favorit sport eller hobby til din quilt design. Vælg et dyreliv påvirket mønster for en jæger eller fisker eller ét tilknyttet til at opbygge en tømrer .
Quilting
< p> Ligesom stof og mønster , quilte bør afspejle et mere maskulin bøjning. For nogle mønstre , vil simpel skitse quiltning fungerer godt. Eller vælg en gentagelse mønster med en karakter , sport eller arbejdsrelateret tema, såsom blade , fodbolde eller hamre . Hjælp dynen stå op til lang tids brug og vask af maskinen quiltning. For tykkere dyner , kan du ønsker at hæfte lagene sammen , snarere end quiltning hele overfladen . Hold grænserne enkle og rene, uden flæser , kammuslinger eller andre dikkedarer .
Andre overvejelser

Mænd værdsætter blødhed og komfort så meget som nogen. Flannel tæpper , ligesom flannel skjorter, appellerer til mange mænd . Eller vælg en robust denim eller fløjl . Naturlig Bomuldspladevat producerer en mindre puffy quilt , som kan appellere til mænd, og det bærer godt . Hvis du er usikker på, hvad den mand, du ønsker at quilte for vil gerne tage et fingerpeg fra det tøj , han bærer , og de ting , som han omgiver sig . Brug disse til at designe den rigtige quilt for ham.

Hus Have © have.989214.com