Sådan Wrap en Fabric Pude

Du må ikke købe nye throw puder til dine sofaer eller senge ; wrap dine nuværende puder i stof til en billig opdatering til din indretning. Wrap stof puder i en no- sy betræk der nemt stifter lukket . Håndværk butikker tilbyder et bredt udvalg af kvaster , sløjfer , blomster og rosetter , der kan bruges til at skjule det indre stiften i midt foran på puden. De fleste stof hynder kan pakkes ved hjælp af kun 1 yard af stof.
Hvad du har brug
Square stof pude
Målebånd
Fabric
sikkerhedsnål , 2 inches lang
Dekorationer ( ekstraudstyr)
Jern ( valgfrit)
Strygebræt ( ekstraudstyr)
limpistol (valgfrit)
Lim sticks (valgfrit)
Instruktioner
1 < p> måle pudens bredde. Multiplicer bredde måling med 2 for at finde den ændrede bredde. Dette er bredden af stoffet behov.
2 < p> Mål pudens længde. Formere måling længden med 2 for at finde den modificerede længde. Dette er længden af ​​stoffet er nødvendig .
3 < p> Indkøb stof i henhold til den ændrede måling bredde og det ændrede måling længde .
4 < p> Læg stoffet på tabellen med den forkerte side opad. Drej puden på en diagonal ( som en diamant ) , og centrere det på toppen af stoffet, der skal placeres som et kvadrat. Ifølge hjemmesiden MyLifetime.com , vil du wrap puden meget ligesom du ville wrap en gave. Nogle henviser til denne wrap stil som en & quot; . Kuvert wrap & quot;
5 < p> Tag fat i øverste højre hjørne af stoffet, og bringe det over midten af puden
. 6

Tag fat i øverste venstre hjørne af stoffet, og træk det over midten af ​​puden. Du har måske en lille overlapning af de foldede hjørnekanter af den tidligere foldede hjørne .
7 < p> Tag fat i nederste højre hjørne af stoffet , og bringe det op og over midten af ​​stoffet pude . < br >
8 < p> Træk det nederste venstre hjørne af stoffet op og over midten af ​​stoffet pude . Kanterne af de fire foldede hjørner kan ikke justere . Kan overlappe De foldede hjørner. Fold alle rå kanter under . Foldede kanter kan stryges på toppen af ​​puden (på et strygebræt ) til " sæt" stoffet , hvis det ønskes.
9 < p> Sæt en sikkerhedsnål gennem bagsiden af ​​en bue , stof roset , kvast , eller enhver anden håndværk udsmykning du kan lide. Håndværk butikker tilbyder et bredt udvalg af færdige produkter, der kan bruges som dekorationer. Udskift pin med lim, hvis du foretrækker , ved at lime de foldede hjørner til puden med en limpistol . En knap eller bue kan limes til centret for at skjule hjørnerne. Ifølge MyLifetime.com , indpakningspapir en pude tager cirka fem minutter. Dog kan mere tid investeres i dekoration puden.
10 < p> Sæt den samme pin selvom de fire punkter i de foldede hjørner ved puden centrum, så forskønnelse er på forsiden af puden , og tappen er skjult mellem udsmykning og stoffet wrap front. Luk sikkerhedsnål. Website & quot; Ginny , & quot; i artiklen , & quot; værelse ved værelse makeovers : Bind en Bow Pillow, & quot; foreslår at binde en koordinerende eller kontrasterende farve bånd omkring puden i stedet for at bruge et fastgjort udsmykning.

Hus Have © have.989214.com