Hvordan til at afslutte et flettet reb Trim på en polstret Pude
Flettet reb trim er en elegant måde at afslutte en polstret pude eller pude. Det er let at baste trim på kanten af den ene side af puden og sy puden sammen . Den vanskelige del er at gøre enderne af trim udseende færdig ; det kræver at arbejde med omhu og precision.Things du har brug
Pillow stof
Polstring trim med læbe
Tråd
symaskine
Zipper eller paspoleringstrykfoden
Pins

Vis Flere Instruktioner
1 Placer enderne af trim på den mindst synlige side af en pude .

Afmærk stedet, hvor du vil placere enderne af trim på puden . Det bør være på mindst synlige side. For eksempel, ville du placere den på bagkanten af ​​den polstrede toppen af ​​en skammel og på den nederste kant af en accent pude . Du kan ikke deltage trim i et hjørne . Det bør ikke være et sted, du vil forlade åben til udstopning.
2

Pin fletning på højre side af den største stykke stof . Placer fletning på den ene kant af stoffet med begyndelsen slutningen af ​​fletning strækker 1/2 inch over den ene ende af stofkanten . Nål fletning omkring kanterne med fletning mod indersiden og kanten af ​​læben linje med kanten af ​​stoffet. Overlap enderne af fletning omkring en tomme og udvide enden af ​​fletning 1/2 tommer over kanten af stoffet.
3

Machine - baste , syning på kanten af trimme så tæt på fletning som muligt , ved hjælp af maskinens lynlås eller paspoleringstrykfoden . Sy gennem fletning del af trim på begge sider af overlapningen . Fjern de stifter som du syr.
4

Pin på næste stykke stof sandwiching læbe af trim mellem stoffet og tilpasse alle kanter . Sy så tæt på den udvendige kant af fletning som muligt ved hjælp af en lynlås eller paspoleringstrykfoden . Det hjælper til at trykke på stoffet med fingrene, så du kan føle bump af fletning nedenunder.
5.

Afslut puden som sædvanlig. Når puden drejes højre side ud , vil enderne af beklædningen være inde og detaljerne vil overlappe på ydersiden. Dette giver puden et færdigt look.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com