Paint Ideer til Køkken Soffits
Definitionen af ​​en etageadskillelsen er en samling, kasser i andre dele af et hus. Disse elementer kan være elektriske ledninger , kanaler , rør, bjælker og endda isolering. De fleste tagudhæng tjener intet andet formål end tucking væk de andre mindre visuelt tiltalende strukturer , der er nødvendige til dit hjem. Der er forskellige måder at male og bruge en etageadskillelsen , så det binder hele din motiv sammen . Overvejelser

Før du overvejer maling type og farve, du ønsker at bruge på etageadskillelsen , gå tilbage for et øjeblik at overveje temaet i rummet, hvor etageadskillelsen bopæl. For eksempel en hule fyldt med antikviteter behov for en anden etageadskillelsen behandling end en moderniseret køkken. For den antikke plads der er tilsvarende historiske maling farver til din visning på de fleste lokale isenkræmmere . I mellemtiden kan en high-end krom eller rustfri køkken drage fordel af en etageadskillelsen omkranset i metallak for kontinuitet . Mens en masse af disse overvejelser bliver besvaret af personlig smag , der tager din tid og vælge klogt nu sparer penge på re- maleri senere .
Nedsat Synlighed

Hvis du ' re forsøger at skjule dine tagudhæng snarere end accent dem, så du kan have to ting for at male. Først skal du finde en farve til resten af ​​rummet , der blander med nogen kabinet eller træværk . Undgå en kontrastfarve på tagudhæng eller de vil "pop " visuelt. Alternativt kan du give afkald på værelset maleri og tilføje støbning til toppen af ​​tagudhæng , der matcher den fremherskende træværk i rummet. Igen holde tagudhæng ' male en neutral farve , og ikke bruger dem til dekorative kunst.
Textural Paint

Mens du tænker maling farver også overveje teksturer. Der er mange enkle måder at give maling dybde og andre stoflige overflade kvaliteter. Disse giver mere karakter til rummet uden overvældende. En af de enkleste metoder er at male tagudhæng hjælp af en naturlig svamp for en bestemt visuel effekt. For eksempel bruger hvid mod blå maling og det ligner skyer flyder på etageadskillelsen .
For mere dramatisk tekstur, få maling designet specielt til dette formål. De kommer i mange farver, og du vil finde en bred vifte af muligheder på de fleste hjem centre , herunder dem, der tør at ligne sten .
Maling Plus dekorative elementer

Paint eksisterer ikke som en solo -element. Det er en del af en helhed design. Nu er det tid til at overveje, om du vil male alene på etageadskillelsen eller andre dekorative elementer. For eksempel , tilføjer rammer trimme lodret i midten af ​​en etageadskillelsen gør det ser længere. Du kan hænge forskellige kunstværker eller keramik på en etageadskillelsen som samtale stykker . Eller måske bygge en etageadskillelsen omkring en dejlig utilitaristisk lys sæt og bruge højglans maling til at lysne et værelse.
Grundlæggende Teknik for Maleri

Når du har valgt dit maling , begynde med at vaske etageadskillelsen med almindelig sæbe og vand, fjerner snavs og fedt. Lad det tørre . Hvis du maler en ny etageadskillelsen begynde med en primer - udfylde eventuelle mærkbar revner , især hvor etageadskillelsen møder loftet , med tætning . Anvende malerens tape for at beskytte omgivende vægge , skab og loft , og sætte en dråbe klud over bordplader eller omgivende møbler, tæpper eller gulv .

Begynde at male på bunden og vandrette dele på kanten af ​​hver etageadskillelsen panel , efterfulgt af de lodrette dem . Sash børster arbejde for denne del af jobbet. Gå videre til den vigtigste del af panelerne . Brug en lille rulle for en endnu udseende og nem blanding.

Du kan få brug for mere end en frakke af maling til dette job . Lad det første lag tørre helt og se på det i godt lys . Hvis det ikke synes færdig, gentag , indtil du er tilfreds med det endelige udseende .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com