Sådan Lysere en Paint Shade for My Loft
Maleri dit loft en skygge eller to lysere end dine vægge skaber den illusion, at dit loft er højere, og dit værelse er mere åben . Da malingen tørrer mørkere end det ser ud når de er våde , kan du ikke har indset, hvor mørkt det ville se på dit loft , når de lægger det op. I stedet for at lade det mørkere maling farve gå til spilde sidder i din garage , så prøv fastsættelse det første ved at lette det. Selv om det ikke anbefales generelt at manipulere med specifikke maling formler , kan det være værd at et skud i en snæver vending . Ting du skal
Quart eller gallon base hvid farve
Paint omrører
Stor 3 - eller 5- gallon spand
Paintbrush
Skrot bord eller pap
Hårtørrer hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Få en kvart eller gallon container af samme nøjagtig samme base hvid farve som bruges til at blande din farvet maling. Købe det samme mærke, type og samme finish som maling , du bruger.
2

Sørg farvet maling er lukket godt. Vend dåsen på hovedet i 15 minutter. Dette helpw det pigment, der har lagt sig på bunden , bland tilbage i malingen base. Vend dåsen højre side op og åbne det.
3

Rør i flere minutter for at sikre, pigment og andre elementer i malingen er jævnt fordelt. Hæld maling ind i en stor spand .
4

Åbn den hvide base og rør det i et par minutter til grundigt at blande alle de bestanddele af maling .
5.

Hæld hvid maling base til den farve base i små trin , omkring 1/4 kop ad gangen . Så snart der er tilføjet nogle hvide base, rør det i den farve maling.
6

Stop med at tilføje base, når du nærmer dig en farve , du kan lide . Det er bedre at fejle på siden af ​​forsigtighed; du kan altid tilføje mere hvid til lysne det yderligere, men du vil ikke være i stand til at gøre det mørkere igen, hvis du går for vidt.
7.

Pensl et tyndt lag af den nye farve på et stykke affaldstræ eller pap. Tænd en hårtørrer og rette det mod den malede skrot i et par minutter for at tørre det. Da farver ser mørkere, når de er tørre , vil du have en bedre indikation af, hvad det færdige farve vil være, hvis du tør din test skrot .
8

Tilføj flere små mængder af hvid basismaling hvis nødvendig og rør , hvis du ønsker at lysne det yderligere. Lav en anden test plaster på scraps. Fortsæt tweaking farve , indtil du er tilfreds .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com