Sådan knitren et gulv
Crackle gulve er en maling tekstur bruges på overflader, giver dem en revnet , antik look. Dette opnås ved hjælp af en knitren medium, der forårsager det næste lag af maling for at adskille i naturlige revner. Dette er ofte brugt på møbler eller vægge , men det kan bruges på gulv , hvis ordentligt behandlet . Der er behov for tilstrækkelig beskyttelse sikrer malingen ikke fortager sig fra mund trafik . Du kan anvende knitren maling på mange overflader, herunder træ og vinyl. Brug primer og maling egnet til overfladen type. Ting du skal
Malerens tape
Putty
spartel hoteltilbud Fin -grade sandpapir
Trinatriumphosphat
Sponge
Bucket
Oliebaseret primer
Sponge rulle
Pensler
Crackle medium
oliebaseret maling
Gennemsigtig glasur
farvepigment (valgfrit)
Rag
håndklæde
Sprayflaske
Nonyellowing , vand - baserede urethan
Sponge
Vis Flere Instruktioner
1

fjern alle møbler fra rummet, anvende malerens tape langs væggen kanter beskytte dem og fjerne noget andet i vejen , sådan som varme registret dækker .
2

Reparer eventuelle gulv skader ved at udfylde huller med passende kit, såsom træ fyldstof til trægulve . Lad det hærde , og derefter slibes med fint sandpapir til at udjævne overfladen.
3

Vask gulvet med trinatriumphosphat , en spand og svamp fjerner alle spor af snavs og renere rester. Skyl gulvet godt og grundigt tør det .
4

Påfør en oliebaseret primer over gulvet med en svamp rulle og børste. Skær i kanterne omkring væggene med børste . Dæk resten af ​​gulvet ved hjælp af svampen valsen. Begynde at male i hjørnet længst væk fra døren. Lad primeren kur ifølge pakke instruktioner.
5

Påfør en knitren medium over primer ved hjælp af en svamp rulle i en kryds og tværs "X" mønster sikrer jævn dækning . For store revner , anvende en tyk pels . Lad det hærde i henhold til anvisningerne på emballagen .
6

Mal gulvet med et enkelt lag af flade , oliebaseret maling . Træk rullen i én retning og ikke overlapper eller overanstrengelse området. Denne topcoat maling begynder knitrende , da det tørrer . Gør pelsen selv , men ikke tyk. Lad det hærde i 24 timer.
7.

Bland gennemskinnelige glasur i en spand med nogle farvepigmenter , hvis du ønsker at farve det. Du kan også bruge en specialitet glasur , såsom antik glasur. Påfør glasuren med en flad kant , børste eller klud . Påfør glasuren med en tung hånd, så det overskydende fylder revner i malingen.
8

Wet et håndklæde med en spray flaske og tør glasur før det tørrer. Fortsæt med at tørre glasuren indtil det har glans , du ønsker. Lad det helt tørt .
9.

Beskyt gulvet ved at anvende en nonyellowing , vandbaseret urethan finish til gulvet med en svamp eller svamp rulle. Denne toplak hurtigt tørrer at røre ved. Når det er tørt , anvende en anden frakke. Fortsætte med at anvende urethan frakker , indtil du har fire eller fem lag på gulvet. Lad det hærde i 24 timer.
10

Vedligehold gulvet ved at vaske det grundigt og anvende en frakke af urethan hvert 2. år . Dette sikrer knitren belægningen forbliver beskyttet, selv under tung fod trafik.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com