# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> belysning >>
Bunk Bed Belysning Tips
Køjesenge er en funktionel alternativ til traditionelle senge i et mindre soveværelse eller et rum, der skal deles med søskende . Når dekorere et værelse med køjesenge , glem ikke, at børn har brug for belysning til lektier og leg. Aftagelige muligheder for belysning kan let ændres i fremtiden, hvis du redo rummets design og fjern køjesenge. Sikkerhedsspørgsmål

aldrig en køjeseng nær en overhead lampen eller loft ventilator på grund af muligheden for børn på den øverste køje rammer deres hoveder eller brænde sig selv på en varm pære. Et barn, der slår hovedet på en overhead armatur kan også bryde armaturet , sprede faretruende skarpe glas rundt i soveværelset , eller falde ned fra øverste køje .
Ophængt inventar

Valg af en overhead armatur for et værelse med køjesenge er ikke altid en nem opgave. Et loft fan er kun en mulighed, hvis rummet er stort nok, at det kan installeres på sikker afstand fra den øverste køje . Selv da , mener, at den person, at få størstedelen af ​​den cirkulerende luft og lys i rummet vil være den person , der sover på den øverste køje . Hvis rummet er lille, overveje forsænket belysning eller give afkald på en traditionel overhead- stativ.
Task Lighting

Sconces indbygget i sengen selv eller installeret langs væggen siden af ​​køjeseng er en nem måde at give køjeseng beboere tilstrækkelig opgave belysning . Sørg sconces installeret nær strøelse ikke bruger pærer , der får faretruende varm . Placer bordlamper på skriveborde, sengelamper eller brugerdefinerede hylder ved siden af ​​både i bunden og øverste køjer at imødekomme behovene hos dem, der sover i begge senge . For læsning natten , bruge plug- i lamper , der kan klemmes på skinnerne .

Batteridrevet Lights

For at undgå at skulle wire i ekstra stikkontakter eller inventar, bruger batteri-drevne lys. Vedhæft push- knappen lyser langs skinnerne inde i bunden af ​​køjeseng og langs væggen ved siden af ​​den øverste køje for at give børnene en øjeblikkelig glød , når de har brug for det . Gammeldags lommelygter er en anden mulighed, når du ikke ønsker at installere fast inventar . Selvom køjesenge gå, når børnene flytter ud , kan lommelygter gå med dem som en påmindelse om nætter brugt på at læse under dynen i barndommen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com