Home Entertainment Belysning Idéer
Lysdesign er et afgørende element , når man bygger et underholdningscenter . Korrekt belysning kan også bidrage til at skabe en afslappet atmosfære i et rum. Omgivende belysning vil øge farver og billeder , der projiceres på skærmen --- samt mindske overanstrengelse af øjet . Visse typer af belysning kan forårsage for meget genskin og distrahere fra filmen oplevelse. Det er vigtigt at styre placeringen og intensiteten af ​​den belysning. Belysning systemer kan bruges til at justere lysindstillinger med fjernbetjening. Belysning Décor
Planlæg et lysdesign at bevirke stemningen i rummet .

Hjemmeunderholdning belysning skal være både dekorative og funktionelle. Forsænket, LED og kuppel -belysning er blot nogle få typer af muligheder for belysning . Lysarmaturer kan have stor indflydelse et værelse humør. Nogle hjem underholdning områder har tema belysning, herunder armaturer , der ligner en filmrulle eller en pose popcorn . Jern og rustikke inventar låne en afslappet art deco karakter til et lysdesign . Crystal belysning giver et mere sofistikeret look og føler til et hjem underholdning værelse . Crystal anvendes typisk i mere formelle indstillinger.
Spot Light
Task belysning kan installeres i en læsning område eller blot for at fremhæve et design element .

Indimellem kan der være et behov for at belyse kun bestemte områder af et medie rum . Task belysning giver mulighed for et bestemt område , der skal belyses , mens andre områder forbliver dim. Dette gør det muligt for nogen til at se en film i mørke , mens en anden person læser i nærheden af ​​en arbejdslampe . Bordlamper og dekorative nuancer giver tilstrækkelig opgave belysning til multitask underholdning værelser . Vælg opgave belysning , der passer til den stil, farver og fornemmelsen af ​​underholdning værelse .

Rope Lights
Rope lys giver en hurtig og nem belysning løsning.

LED reb belysning kan give en blød glød til et underholdningscenter. De kommer i tråde fra 3 til 150 meter lang. De fleksible reb lys tråde kan placeres langs en vandresti , opholdsområde eller loft . Spændinger klip kan anbringes til at holde lysene i den ønskede position . Dog skal reb lys ikke forstyrrer filmlærredet belysning.

Lysarmaturer

bruge en blanding af belysningsarmaturer til korrekt lys en underholdning værelse.

Wall sconces tilføje en rolig touch til et hjem underholdning område. Sconces fås i følgende figurer : dråbeformet , kegle , halv måne , vinklet , runde og firkantede . De kan også blive tilpasset eller malet til at matche indretningen af ​​et medie rum . Når du vælger lysarmaturer , overveje afslappende fornemmelsen af ​​din yndlings biograf . En sconce er normalt installeret flush mod en mur og udstråler lys opad . Sconces kan bruges til svagt lys i rummet og balance belysningen mellem skærmen og det mørke rum i løbet af film. En lysdæmper tillader simulering af biografoplevelsen --- med lysere og sænkende effekt af belysning før og efter en film.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com