# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Design >>
Hvad er meningen med Foyer
? Foyeren er indgangen til dit hjem. Det er det første rum , som de besøgende og familiemedlemmer støder på , når de går gennem hoveddøren, og derfor det er din første mulighed for at introducere din udsmykning stil. Afhængigt af klimaet i dit område og din familie aktiviteter kan foyeren også være et meget funktionelt rum . Funktionel Foyer
p Hvis dine familiemedlemmer og besøgende som regel ind i hjemmet gennem hoveddøren , skal din foyer være funktionel såvel som elegant . Placer en stor vase i det ene hjørne til at fungere som en paraply stativ . Placer en knagerække i et andet hjørne , hvis der er plads , eller installere kroge på væggen, så du hurtigt kan hænge op frakker , jakker, tørklæder , punge og hatte. Placer en lille , diskret bord ved siden af ​​en væg og sætte flere kurve på den for at holde nøgler og fritid ændre .

Foyer Colors

Vælg en maling nuance, der supplerer den tilstødende værelser, men vær ikke bange for at tilføje små mængder af dramatiske farve. Hvis hulen nabo til en lille foyer er malet mørkeblå , for eksempel, male foyeren lysegule at tilføje en byge af komplementære farve . Glem ikke, at indersiden af ​​hoveddøren er en del af foyeren udsmykning ; male det til at matche foyer vægge til et afdæmpet look, eller male det i en kontrasterende farve til en dristigere stil .
Belysning

foyer brug behagelig belysning, der supplerer indretningen og giver gæsterne mulighed for at se deres vej ind og ud af hoveddøren. Hæng en stor, formel lysekrone i en foyer med en høj loft til at drage fordel af rummet. Undgå loftslampe i en foyer med lavt til loftet ; de er tilbøjelige til at kaste hårde skygger . Tilføj omgivende lys til en lille foyer med stilfulde væg Sconces ; hænge et spejl til at reflektere lyset rundt i området.
Foyer Gulvbelægning

Brug foyeren gulve visuelt bly gæster til resten af ​​dit hjem. Installer trægulve planker front til bag , så længder er vinkelret på den forreste væg , eller lægge en stribet område tæppe med striber " peger " mod det rum, du gerne vil dirigere gæsterne til . Da selv den største foyeren vil sandsynligvis være lille i forhold til andre rum i dit hjem, kan du spendere på luksuriøse gulve, såsom marmor , for den plads .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com