Hvad er forskellen mellem Outdoor Fabric & Marine Fabric
? Ikke alle udendørs stof er beregnet til langvarig brug i båd og marine applikationer . Marine stof kontinuerligt udsættes for vand og sol og skal have en større grad af imprægnering, UV-resistens og slidstyrke. Udendørs tekstiler er designet til åndbarhed , nem rengøring og colorfastness men er ikke designet til at være vandtæt. Når du vælger et udendørs eller marine tekstil, overveje dets påtænkte anvendelse , så du bedre kan træffe en informeret køb. Tekstil Egenskaber

seks karakteristika skal overvejes , før du køber udendørs eller marine tekstiler. Jo højere et stof er bedømt på disse faktorer , jo mere vil du sandsynligvis til at betale for materialet. Åndbarhed er et mål for materialets evne til at tillade passage af luft gennem materialet. Vandtæt materiale fuldstændigt beskytter mod vand indtrængning . Slidstyrke angiver, hvor stoffet vil bære , og UV-resistens er en indikator for beskyttelse mod solen skader. Colorfastness og renlighed foranstaltningerne i en fortsat " som nyt "

udseende.
Outdoor Fabrics
Puder på havemøbler er almindeligvis lavet med udendørs stof. Udendørs stoffer er egnede til brug i havemøbler, optrækkelige markiser og baldakiner . Disse applikationer vil nødvendiggøre en høj grad af colorfastness og rengøring , men vil sandsynligvis kræve mere åndbarhed end fuldstændig imprægnering. Materialet vil blive udsat for lejlighedsvis bløde , men tørrer hurtigt efter en regn. På en skala fra et til fem med fem er det højeste niveau af beskyttelse , udendørs tekstiler sats en fem for åndbarhed , colorfastness og rengøring , men kun stemme én for imprægnering, tre for UV-resistens og fire for slidstyrke.


Marine stoffer

Marine stof er brugt i båden dækker, markiser , udstyr covers og poser, hvor imprægnering og UV-resistens er afgørende. Marine stoffer er udsat for elementerne hele dagen, hver dag , og skal kunne modstå vind, bølger og stormfulde vande . En god kvalitet marine stof scorer fives på imprægnering, UV-resistens og colorfastness , fours på slidstyrke og rengøringsvenlighed og kun en på åndbarhed. Marine stoffer er belagt med vinyl for at holde vandet ude snarere end at tillade luft at passere igennem det .
Kombination Stoffer

Nogle stoffer er lavet med en kombination af vævet akryl stof og tekstureret marine -grade vinyl til at producere en udendørs /marine stof hybrid . Den ydre overflade har en udendørs stof med garn farve, der kører i hele tværsnittet af fiberen , hvilket giver god colorfastness . Den marine vinyl tilbage overfladen er helt vandtæt og meget modstandsdygtig over for den slibende virkning af at gnide mod båd rammer og skinner. Tilstrækkelig ventilation er nødvendig for hybrid materiale, der anvendes på kapslinger som vinyl belægning blokke luftstrøm.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com