# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Design >>
Hvordan laver glasdækkede Skabe
Træ -faced kabinetter kommer til live , når du erstatte nogle af de træ med glas. Selv gamle frysere se classy med glans af glas vise indholdet. Processen er ikke svært ; så længe du har nogle basale værktøjer og en hardware butik tæt ved at skære glas, kan du forvandle dit køkken natten over. Den nemmeste skabslåger at konvertere til glas er panel døre , enten rejst eller flad. Ting du skal
Elektrisk boremaskine
Utility kniv
Lige kant
Målebånd
Glaspaneler 1/8-inch tyk
Klar silikone caulk
Caulk pistol hoteltilbud glas holdeclipsene
Vis Flere Instruktioner
1

Fjern skabsdøren fra kabinettet basen ved at fjerne hængslerne. Skru hængslerne fra døren samt knop eller trække så døren ligger fladt , når du arbejder på det. Gem hardware, så du kan geninstallere det senere.
2

Fjern panelet skabsdøren . Fremgangsmåden til fjernelse afhænger af den måde døren er gjort , men normalt panelet er klemt ind i rammen og limes på plads. Hvis dette er tilfældet , skal du bruge en hobbykniv til at skære væk lim. Du kan have til at skære væk træ læbe fra bagsiden , der holder panelet på plads. Lav et lige snit ved hjælp af en lineal , pas på ikke at beskadige rammen .
3

Mål bredden og højden af ​​åbningen til glasruden , og bestille det antal paneler, du brug for dine frysere fra en lokal isenkræmmer . Runde målingen ned til nærmeste 1/8-inch . Mål hver dør hver for sig, og liste bredden og derefter højden ved bestilling. Request 1/8-inch tykke glas .
4

Sæt glasset ind i åbningen på bagsiden af kabinettet døren for at sikre det passer. Fjern den og klemme en tynd stribe klar silicium rundt i kanten af ​​åbningen. Sæt glasset på plads, trykke let og centrering det i åbningen.
5.

Fastgør glas holdeclipsene til rammen af ​​døren, skrue dem på plads med boret. Placer to i bunden og mindst to på hver side , med den ene i midten øverst.
6

Monter hardware tilbage på skabsdøren , og fastgør hængslerne på kabinettet base. Luk døren , og nyde den klare opfattelse i dit skab .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com