# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Design >>
Sådan Arranger møbler foran Pejse
En pejs er et knudepunkt du kan spille op i enhver stue , uanset om din har et minimalistisk design eller klassisk stil med udførlige træværk . Arrangere dine møbler foran pejsen sætter det foran og midt i rummet og trækker dine design together.Things du har brug
område tæppe
Sofa
Sofa
Chair
Sofabord < br > End tabeller
Lamper
Decor varer På
Vis mere Instruktioner

1

Placer et stort område tæppe foran pejsen. Anbring tæppet så midten af pejsen linjer op med midten af ​​tæppet . At have et område tæppe på plads, trækker øjet mod kaminen , som det forankrer opholdsstue.
2

Placer sofaen , så den hviler mellem væggen modsat pejsen og kanten af ​​tæppet , med sofaen vender pejsen.
3

Placer en kærlighed sæde mellem en kortere side af tæppet og en væg vinkelret på sofaen , så sofa og kærlighed sæde skabe en " L " form.
4

Sæt en stol overfor kærlighed sæde i slutningen af ​​tæppet . Drej stolen i en vinkel , så den vender både pejs og sofaen. Dette vil forhindre dine møbler arrangement fra at se kvadreret off eller kedeligt . Alternativt placere en kærlighed sæde i dette rum direkte overfor en på den anden side af tæppet for et symmetrisk arrangement.
5

Placer et sofabord i midten af ​​det område tæppe , tæt nok til sofaen , så er indenfor rækkevidde , men langt nok væk til at skabe en walking plads mellem de to stykker .
6

Put en ende tabel mellem sofa og kærlighed sæde. Sørg for at du kan nå slutningen tabel fra enten sofaen eller kærlighed sæde i en siddende stilling . Placer den anden ende tabel ved siden af ​​stolen i samme vinkel , så det let kan nås fra stolen , eller hvis du har placeret en anden kærlighed sæde i dette rum , sætte en ende tabel i den samme position , som det er på den anden side side for at opretholde symmetri .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com