# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Design >>
Hvordan til at dekorere dit TV Wall med valnød træ og sten
Væggen bag en tv- stativ sjældent får meget opmærksomhed. Denne mur er let forvandlet til en accent med blot et par skridt. Valnød træ og sten er to materialer giver et rum en high-end look. Opnå dette udseende på et budget med vægpaneler . I modsætning til vægpaneler af gamle dagens paneler kommer i spændende design, der nemt narre det utrænede øje , når de er installed.Things du har brug
Walnut træpaneler
Stone vægpaneler
Stud Finder
Circular så
Harsh -grade sandpapir
Nails
Sømpistol myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Forbered væggen for paneler. Rengør væggen grundigt sikrer, at ingen stumper af vragrester eller spindelvæv er til stede. Hvis du har brugt en renere eller vand , giver muren tid til at tørre , så det er ikke nogen overskydende fugt bag paneler.
2

Find i væggen . En stud Finder hjælper dig med at finde de stutterier i væggen. Beklædningen er knyttet til disse stutterier. Markér studs ' placering med en blyant .
3

måle mængden af ​​nødvendige paneler. Paneler normalt kommer i ark 4 meter bred og 8 meter høj . De fleste lofter er enten 9 eller 12 meter høj, hvilket betyder, at nogle snit til at passe alt . Mål loftets højde og væggenes bredde. Brug disse tal til at beregne, hvor mange paneler, du har brug for , og hvilke nedskæringer er nødvendige .
4

Skær panelerne til at passe. Brug en rundsav og forsigtigt fodre paneler gennem det. Undlad at oprette en takkede kant . Hvis du bemærker nogen ulemper på kanterne , fjerne dem med en barsk -grade sandpapir .
5.

Fastgør paneler til væggen. Brug en sømpistol med søm , der er farve matchede til din paneler. Placer panelet mod væggen og indsætte søm i knopperne i en afstand på hver 8 til 12 inches. Kun søm paneler i stutterier . Arbejde, indtil alle paneler er blevet vedhæftet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com