# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Design >>
Hvordan man opbygger en dørkarm Into en buegang
Hvis du vil oprette et nyt udseende til det indre af dit hjem, dreje en eksisterende døråbning ind i en bue er en måde at opnå dette. Fjernelsen af ​​døre skaber en mere åben vibe , ideel til en familie -orienteret eller social husstand, mens buen giver et mere færdigt og dekorativ virkning end blot at fjerne dørene. Denne teknik er egnet til enhver bredde og højde af døren, forudsat midtpunktet af buen er ikke lavere end 7 feet.Things du har brug
Skruetrækker
Utility kniv
brækjern
Målebånd
1 -by- 4-tommer træ
Saw hoteltilbud Nails
Hammer
Indervæg
pap
Blyant
Indervæg så
selvklæbende glasfiber mesh tape < br > Fælles sammensatte
Paintbrush
Primer
2-1/2 tommer efterbehandling negle
Paint myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skru hængslerne der holde døren på plads og fjerne døren. Fjern maling og kalfatring omkring døren trim ved at køre en hobbykniv mellem trim og væggen. Loosen , fjern derefter trim med en flad brækjern indsat i hullet. Lirke dørkarme og fodpanelet støbning forsigtigt væk fra væggen og kasseres.
2

Mål bredden af åbningen og skæres to stykker af 1 -by- 4-tommer tømmer til en tredjedel af bredden af åbningen. Skær yderligere to stykker 1- af -4 til en længde på 8 inches . Nail de to 8- tommer stykker til de øverste hjørner på den side af åbningen , og de to længere stykker til hjørnerne i toppen af åbningen, der danner en L-form i de øverste hjørner. Disse er sømning blokke til den nye gipsvæg.
3

Tag to stykker af gips og et stykke pap , og skær dem til bredden af åbningen og til en dybde på 15 inches . Nail de to stykker drywall til sømning blokke , en på hver side af åbningen .
4

Tegn en bue form på det stykke pap. Skær det ud for at oprette en skabelon , der sikrer buen er helt symmetrisk og højdepunktet er central . Bemærk, at hvis du har købt et sæt, vil skabelonen blive medtaget . Hold skabelonen mod hvert stykke drywall på hver side af åbningen , tegne rundt om det og skære gipsvæg væk med en gipsvæg sav .
5

Anvend selvklæbende glasfiber mesh tape på eventuelle sømmene mellem den væg og de ​​buede stykker af gips. Brug en pensel til at anvende op til tre lag fugemasse over mesh tape. Lad det tørre , sand og anvende et lag primer .
6

Tag præfabrikerede buegang og skub det på plads , der sikrer den skubbes så langt op som det vil gå . Anbring de to kolonne dele, eller din egen kappe , på plads på begge sider af åbningen under buen , og skub dem op på væggen . Sørg buen sidder korrekt og lun på kolonnerne og derefter bruge 2-1/2 tommer færdigbehandling negle for at sikre de kolonner og bue på plads .
7.

Paint gipsvæg at matche eksisterende væg farve og buen og kolonner til at matche den eksisterende trim og træværk .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com