# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Design >>
Sådan Cut Bifold Døre for Custom Passer
Bifold døre tilbyder en fælles indstilling til kabelskabe døre . Hvis døren ikke passer godt ind i rummet , skære ned døren er en måde at forbedre funktionaliteten ved at oprette en brugerdefineret pasform. Skæring fra den nederste kant af døren resulterer i det bedste færdige udseende , fordi det er mindre mærkbar langs gulvet linje. Hvis du skære bredden af dørene , skåret fra de ydre kanter. Selvom nedskæringer er ikke meget synlige , du ønsker at tage din tid til at skabe lige snit på bifold døre for de bedste resultater. Ting du skal
Målebånd
Blyant
Lige kant Salg Level
Utility kniv
Clamps KAYAK Rundsav
100 sandpapir korn
Sealer < br > Paintbrush
Vis Flere Instruktioner
1

Åbn bifold døre delvis at måle, hvor meget du skal tage fra bunden . Hvis døren hviler lige på gulve, måle op 1/4 til 1/2 tommer på døren. Markér dette punkt på begge døre . Hvis du skære fra bredden , bestemme, hvor meget den samlede ønskede taget fra dørene for at gøre dem til at passe bedre. Divider dette beløb med to og markere , at beløbet på den yderste kant af hver dør , så de ender i samme størrelse.
2

Fjern begge døre fra sporet ved at åbne dem helt. Løft døren, så den øverste pivot foråret komprimerer og giver dig mulighed for at glide ud i bunden forbindelse. Træk døren ud af toppen , når bunden er gratis.
3

Placer dørene på en plan flade. Brug en lineal og niveau for at tegne en lige linje fra den ene side af hver dør til den anden som en skærende vejledning.
4

Score døren langs den afmærkede skærelinje at tilskynde til en glat snit. Brug en lineal hvis det er nødvendigt for at holde din skære lige.
5

Placer en særskilt bestyrelse på toppen af døren nær snittet til at tjene som skæreføringen til din sav . Clamp det på plads , så den ikke skifter , som du skærer .
6

Skær langsomt langs linjen for at få et lige snit på døren. Skær konservativt , så du ikke ender med en stor kløft langs kanten . Hold døren på plads til at teste snit til at sikre, at du ikke behøver at tage mere ud af bunden .
7.

Sand kanterne let med en 100- sandpapir korn at gøre dem glatte og lidt afrundet. Tør støv væk fra døren . Børste på sealer for at beskytte de afskårne kanter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com