Sådan Paint Bricks på et slot Facade
Du har måske brug for et slot facade i en række forskellige situationer. I et teaterstykke eller på et barns fødselsdagsfest , slot facader er rekvisitter beregnet til at give et niveau af realisme til en fantasi . Castle facader kan bygges af træ eller endda pap , afhængigt af hvad de er vant til og niveauet for holdbarhed er nødvendig for deres purpose.Things du har brug
Tarp
Spray maling ( nuancer af brunt )
Akrylmaling ( nuancer af brunt )
malerens tape
Pensler ( herunder en bred flad pensel og en tyndere detalje børste )
Vis Flere Instruktioner
1

Lay down facaden , så det vender opad mod himlen. Dette projekt gøres bedst i et stort rum som et auditorium, eller på en græsplæne , hvis vejret tillader det. Fastsætte Tarps under facaden for at beskytte jorden eller gulvet nedenunder.
2

Spraymaling facaden en lys brun . Grundfarven vil være farven set mellem blokkene . Dette lys brun er farven på mørtel .
3

Tape kanterne af hver mursten ved hjælp af malerens tape. Du bør springe dette trin, hvis du maler på en pap facade fordi båndet kunne rip off papiret ansigt pap. Hvis du ikke kan bruge malerens tape , bliver du nødt til at male grænserne for hver mursten i hånden.
4

Paint hver mursten i en lidt mørkere brun. Brug spraymaling hvis mørtel mellem mursten er blevet fuldstændig beskyttet af malerens tape. Ellers skal du bruge akrylmaling .
5

Sponge male hver sten med en lysere nuance af brunt . Dyp svampen i lysere brun maling, aftørres den overskydende maling og dup hver sten med svampen . Dette vil tilføje tekstur og realisme til stenene .
6

Fjern malerens tape og gå over hver kant med en detalje pensel til at gøre kanterne af stenene ser mindre lige og lidt mere realistisk.

Hus Have © have.989214.com