# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Decor >>
Karakteristik af en neo- Elektrisk Udvendig
Arkitektoniske udtryk som " Tudor " og " neo-klassisk " har meget specifikke betydninger. Udtrykket " neo- eklektisk " ikke gør. I virkeligheden er det et begreb, der ikke er beregnet til at have nogen særlig betydning. Det er ikke ensbetydende med post- moderne , men er meget tæt på begrebet post- funktionel. Den enkleste definition af " neo- eklektisk " er en stil for at designe et hus uden at følge nogen specifik kanon af kunst. Det tager fra uanset behager designeren. Huset ligner et kludetæppe af forskellige dekorative begreber. Generelle overvejelser

neo- eklektisk hus har ingen design eller arkitektonisk center. Det er en blanding af designkoncepter uden nogen forpligtelse til nogen af ​​dem. Det er næsten , som om selve huset har ingen identitet på alle, men låner fra noget designeren eller bygherre finder interessant. Der er ingen specifik aspekt af ydre, der er dominerende . Ændring i form og humør er meget almindeligt og meget skarp som øjet går over konturen af ​​facaden.
Approaches

ydre af en neo- eklektisk hus er næsten altid baseret på en to-etagers design med en stor garage . Pointen i det ydre er at afvise funktion - tanken om, at huset er bare at leve i - og endda økonomiske overvejelser. Omkostninger og energieffektivitet er ikke problemer med den neo- eklektisk. Typisk er den amerikanske neo- eklektisk er en Tudor eller koloniale hjem med nogle franske , spanske og endda Grecian designelementer anvendt i tilsyneladende tilfældige steder. Spanske buer kan blive flankeret af tre eller fire Grecian kolonner. Taget kan være spansk flise sidder oven på en stærkt pålægge Tudor facade . Disse kombinationer er ikke ualmindelige i skolen af neo- eklektisk.
Balance

På sit bedste , den neo- eklektisk ydre tager elementer fra alle andre stilarter men skaber en syntese, der er en identitet alle til sig selv . En stor front, karnap kan have en anden eller tredje sal oven på det med meget mindre Tudor vinduer med deres varemærke diamant -form struktur. Garagen kan være næsten lige så stor som huset , og taget kan være ekstremt høje og stejle. I nogle sanser , balance synes at være nøglen. Samtidig , i betragtning af den neo- eklektisk afvisning af funktion , kan begrebet barok nydelse og lidenskab overtage , afvise balance helt. Formerne er almindeligt meget tydelig . Der er aldrig nogen forpligtelse til store kvadrater og rektangler . Disse figurer er næsten altid afbalanceret af masser af runde sektioner og afrundede hjørner. Ofte skarpe vinkler veksler med vellystig figurer i den neo- eklektisk arkitektur.
Maximalism

neo- eklektisk ydre er baseret på ekstremer. Nogle gange er det afveje forskellige ekstremer, og nogle gange er det en bevidst øvelse i misforhold . En forholdsvis lille to -etagers neo- eklektisk hjem kan have kolonner af ekstrem højde i forhold til huset størrelse. Kompleksitet regler : tag, dekorationer, billedskærerarbejder og vinduer nå et punkt af design som at være helt prangende , men alligevel tæt afbalanceret rene linjer tæt ved. I mange tilfælde kan eksotiske stilarter som egyptisk , kinesisk og persisk blive kastet ind i blandingen. Verandaerne er til tider meget store, sydlige wraparounds . Hvad neo - eklektisk udendørsbrug ikke har, er minimalistisk , effektive design .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com