Sådan Mold Køkkenudstyr Into Kroge
nyorientering dagligdags genstande for praktiske anvendelser kan være sjovt og kreativt . Det er en fantastisk måde at spare penge og holde kasserede emner ud af lossepladsen . Metalredskaber gøre interessante dekorative kroge til viskestykker , nøgler eller noget andet, du har brug for at hænge i dit køkken. Du kan montere disse kroge direkte på væggen , eller du kan sand og male en blok af repurposed træ og anbringe krogene på det for at gøre en hængende rack.Things du har brug
Metal redskaber
Vise hoteltilbud pot
metal tang
Handsker
Bor og lille metal boret
Skruer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

Udjævn alle buede del af dit kogegrej , såsom et buet håndtag eller en ske skål , ved at placere det i en skruestik og skrue skruestik lukket.
2

Kog vand i en gryde . Drop de flade redskaber i det kogende vand i et par minutter for at blødgøre metal. Fjern med tang .
3

Håndtering af varme redskaber med handsker , skal du lukke den nederste halvdel af hver fladtrykt redskab i skruestikken og omhyggeligt bøje håndtaget af redskabet mod dig omkring en lille , rund element indtil du har oprettet en U-form .
4

Lad redskaber afkøles. Bor to huller i bunden af ​​hver redskab : . . Den flade skeen skål, kniven eller lige under gaflerne
5

Skru redskab kroge ind i væggen


Hus Have © have.989214.com