# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Decor >>
Sådan ansøger Wooden Applikationer til en metal seng Stel
Wooden appliques , også kaldet onlays , også kaldet honningkager . Gingerbread designs tog fart i 1800-tallet og var en stor del af victoriansk hjem udsmykning . Gingerbread har et bestemt udseende til det, der kombinerer elegant håndværk med indviklede træ mønstre. Nu træ applikationsbroderi kommer i designs , der spænder fra omfattende til simple. Sammen med de udsmykkede honningkager design , kan appliques har blomster , frugt eller endda fleur de lys . De appliques kan klæbes til forskellige overflader til at tilføje noget ekstra til et almindeligt stykke inventar , men kan være nødvendigt at blive brugt for hver type overfladevand forskellige klæbende medier. Hvad du har brug
Værktøj
Stålbørste
Klud
Sandpapir
Malerpensel
Oliebaseret eller melamin maling
Latexmaling
Blyant
Målebånd < br > Blød klud
silikone lim myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag metal sengeramme fra hinanden ved at skrue bolte og fjerne hovedgærdet og trinbrættet fra rammen. < br >
2

Rengør sengerammen med en stålbørste og en blød klud . Brug stålbørste til at skrabe væk snavs og klud til at rengøre støv eller snavs op .
3

Sand hele sengen let med sandpapir . Dette vil gøre det nemmere for malingen til at holde fast .
4

Mal sengen med en malerpensel og oliebaseret eller melamin maling. Du kan også bruge spray maling. Brug to lag maling for de bedste resultater . Mens sengerammen tørrer , male træ applikationsbroderi anvender latex maling. Hvis du ønsker applikationen at blande sig med metalramme for en subtil ændring , skal du bruge en matchende eller komplementære farve . Hvis du vil have den applique skiller sig ud , skal du bruge en kontrastfarve. Lad sengerammen og applikationer til tørre i tre til fire timer, før anbringe dem til rammen.
5

Mark , hvor du gerne vil sætte hver applikation på sengerammen med en blyant . Brug en lineal eller målebånd hvis det er nødvendigt for lige placering af appliques .
6

Påfør et tyndt lag silikone lim på bagsiden af ​​applikationen , og tryk den til det sted, der er angivet på sengeramme som du gerne vil sikre det. Silikone lim er et godt valg , fordi det vil holde sig til både træ og metal. Normal trælim vil ikke holde ordentligt til metal. Fortsæt med at trykke applique på sengerammen i op til et minut, så det er tid til at overholde . Lad træ applikationsbroderi tørre natten før genmontering sengerammen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com