Hvordan man laver en Room føles frisk
Hvis et rum i dit hjem er mørkt , kedelig , beskidt, forældede eller en kombination af disse ting , så er det på høje tid for en makeover. Der er ingen grund til at sætte ud big bucks . Med et par enkle ændringer og en lille smule knofedt , kan du opfriske at rummet og give det den wow-faktor , du altid har drømt about.Things du har brug
Pærer
Iron
bagning Soda
Skåle
blegemiddel eller eddike
duftende stearinlys eller kanelstænger
friske blomster
Møbler slipcovers
Paint
Familie billeder eller illustrationer
Duster
Mop
trærens
Tæppe-og polstring damprenser
Rag myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Udskift dæmpning pærer , vaske og stryge gardiner , og fnug op pyntepuder . De- rod bordplader , tællere, dræn og andre overflader . Fjern et eller to stykker af møbler , hvis de crowd rummet. Disse små ændringer lægges sammen kan hjælpe en rum føler friskere.
2

Placer en eller to små skåle af bagepulver i rummet til at absorbere lugte. Hæld 1/2 kop blegemiddel eller eddike ned stinkende afløb . Tænd et duftende stearinlys eller lad det simre kanelstænger på stovetop at give dit værelse en frisk duft. En buket friske blomster også frisker op et værelse .
3

omarrangere møbler . Put slipcovers på daterede eller revet møbler. Male væggene med et frisk lag maling . Udskift dated billeder eller vægtæpper med familiebilleder eller lyse farverige illustrationer. Disse former for modifikationer kan give et rum et helt nyt og frisk look .
4

Støv møbler, herunder alle de nips og toppen af ​​billedrammer. Støv - moppe trægulve, og bruge et træ til at rengøre dem. De- rod apparat fronter , eller rense dem. Ryst tæpper og vask vaskbare smide tæpper . Shampoo tæpper og møbler med en damprenser . Åbn lameller af persienner , og køre en fugtig klud på tværs af dem til at fjerne støv og snavs. En grundig rengøring frisker op en beskidt, forsømt værelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com