Traditionelle vægmonterede Taps
Når du opdaterer dit køkken, overveje at gå tilbage i tiden og installation af traditionelle armaturer til din vask. Traditionel stil ventiler med en matchende tud skabe et tidløst look i alle rum. De integrerer godt med både klassiske og moderne design temaer , og der er mange designs at vælge imellem inden for de traditionelle armaturet genren. At være i stand til at skelne en traditionel hanen vil hjælpe i udvælgelsesprocessen. Vægmonterede Taps

haner til et badeværelse eller køkkenvask ikke behøver at blive monteret på bagsiden eller på siden af ​​vasken. Væghængte haner er installeret i væggen bag vasken med vandhane hængende over vasken mellem dem. I traditionelle tap design, vil du se separat studse til varmt og koldt vand. Single -greb design, der blander varmt og koldt vand er en mere moderne opfindelse.
Materiale

Mange moderne vask inventar er lavet af rustfrit stål , men de traditionelle haner er ikke . Hvis du vil have en traditionel stil , vælger messing , nikkel eller porcelæn vandhaner. Disse materialer blev almindeligt anvendt til vask inventar i den victorianske æra og forbliver tilgængelige muligheder for dræn i dag.
X - formet håndtag

Traditionelle tap håndtag har et karakteristisk X - formet . Variationer over denne stil indbefatter dem med pærer afrundede på enderne af hver af benene X. Sommetider etiketter fremstillet af porcelæn ville blive monteret i midten af ​​hver ventil, med angivelse af de varme og kolde vandhaner. X- formede tap håndtag er let at forstå og dreje, når dine hænder er våde og glatte med sæbe .

Lever Tap Ventiler

Lever -stil ventiler tjene nogle traditionelle synke inventar. Denne tap ventil stil er et enkelt greb , der bevæger sig op og ned eller drejes fra side til side for at give vand gennem tuden . Ligesom X -formede ventiler , er der som regel to håndtag , en for varmt og koldt vand . ( se reference 4 s. 119)

Bib Taps

hanen ventiler, som anvendes i traditionelle køkkener er indbygget i vandhaner. I stedet for en hane med to haner , der er to tappe , hver med en indbygget hanen. Kendt som bib vandhaner , disse har en løftestang ventil på hver vandhane . En vandhane dispenserer varmt vand og den anden koldt vand. Armen -formede ventiler sidder på toppen af ​​hver vandhane til at styre vandstrømmen . Denne bib -style hanen kan enten monteres på vasken eller fra væggen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com