Hvordan at hvidvaske en trædisk
kalkning er en proces, der let ændrer udseendet af et træ overflade med en ren og skær lag fortyndet hvid maling , der tillader træet karakter for at vise igennem . Mange overflader fra træ kabinetter til træ trim er hvidkalkede at give dem en frisk, luftig look. Du kan hvidvaske din træ bordplade med de samme metoder , der anvendes til andre overflader og afslutte det at være egnet til tilberedning af fødevarer og andre regelmæssige køkken anvendelser. Hvad du har brug
plast drop klude
Malerens tape
Gummihandsker
Stripper
Pensler
Rags
Ståluld
fine sandkorn sandpapir
Rene klude
whitewash plet
Paint omrører
Polyurethan klarlak myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Beskyt din fryser og gulvflader med plastik drop klude . Brug malers tape til at sikre plastik drop klude til undersiden af ​​køkkenbordet kant , hvor den møder skabene. Lay plastik drop klude på gulvet så godt.
2

Brug gummihandsker til at beskytte din hud mod irritation.
3

Fjern eksisterende bejdse , maling eller lak fra dit træ bordplade overflade med en passende stripper. Påfør stripper til træ med en pensel eller klude , i henhold til producentens anvisninger. Lad stripper til at sidde på træ overflade , så længe der er angivet på de retninger ; normalt vil du se maling eller bejdse boble og blødgøre på overfladen inden for to til fem minutter .
4

Tør gamle pletten væk med klude . Brug en fin ståluld pad til at fjerne genstridige pletter af pletten fra træet .
5

Tør dit træ bordplade med tørre klude til at fjerne alle spor af stripningsmiddel . Fugt en klud med varmt vand. Skyl overfladen med den fugtige klud , og derefter give træet til at lufttørre natten over.
6

Sand træ overflade for at afslutte den klar til kalkning . Fjern træstøv ved at tørre det af med en fugtig klud.
7.

Rør hvidpigmenteret pletten med en maling omrører , før du bruger den. Påfør hvidpigmenteret pletten direkte til træ køkkenbordet med en ren klud eller pensel . Dæk hele køkkenbordet eller for en større køkkenbordet, hvidpigmenteret én sektion ad gangen.
8

Lad renvaske pletten til at sidde på træ køkkenbordet i op til tre minutter. Tør det af med en ren, tør klud for at fjerne overskydende renvaske pletten.
9

Blend ujævnt farvede områder ved at anvende mere hvidtekalk pletten og blande det med en ren klud . Lad hvidpigmenteret pletten lufttørre i mindst tre timer.
10

Seal træet og beskytte kalken pletten ved at male på en polyurethanbaseret klarlak . Tillad klarlak lufttørre i 24 timer , før du bruger din bordplade.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com