Hvordan til at dekorere en lille Trappe
Trapper er en af ​​de mere vanskelige områder af huset til at dekorere , men selv en lille trappe kan være en attraktiv afspejling af din personlige smag og stil. I en lille plads, kan selv små ændringer have en stor indvirkning , så vurdere, hvad du har i øjeblikket , og derefter overveje ideer til at sætte fut i dine stairway.Things du har brug
Paint hoteltilbud malerier eller fotografier
Carpet runner
Plant, statue eller bord myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Overvej farven på væggene i dit trappeopgange . Maleri er en af ​​de nemmeste måder at levere den største virkning . En lys eller fed farve kan gøre en erklæring i din lille trappe og skabe et fokuspunkt i rummet.
2

Hang malerier eller fotografier på væggene. Trapper har ofte en stor flade af væggen, og give et perfekt sted at hænge familiebilleder , en samling af lignende malerier eller andre illustrationer, der lyser dit hjem .
3

Placer en runner på din trin. Løbere dække op gamle eller uinteressante gulvbelægning og forny dine trapper udseende uden at optage plads . Sørg for, at din runner er forsvarligt fastgjort til de skridt til at forhindre risikoen for faldulykker.
4

Indstil en plante , statue eller små dekorative bord nær bunden af ​​din lille trappe . Enhver af disse vil tilføje et strejf af interesse og vise din stil . Vær sikker på ikke at blokere adgangen til trappen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com