Udendørs Christmas lys Display Idéer

I juletiden mange mennesker nyder at dekorere deres forhaver med lys skærme . Det er almindeligt for folk at dekorere træer og buske med farvet lys , der kan ses over hele kvarteret , men med nogle kreativitet du kan slå dine udendørs julelys til noget, der virkelig skiller sig ud fra dine naboers displays. Takket være fremskridt i teknologi, kan der nogen der har et professionelt udseende lys skærm . I mange tilfælde , et godt lys skærm er bare et spørgsmål om lys du bruger, og hvor du bruger dem
Edb lys.

Hvis du nogensinde har set christmas lys vises på fjernsynet , der er synkroniseret til musik, du måske har spekuleret på, hvordan det gøres. Du har brug for en computer , en julebelysning computerprogram og lys til at gøre dine julelys danse til musik . Enhver kan oprette et eget edb- lysshow , hvis de har det rigtige udstyr og vejledning.
Firmaer som Light -O- Rama tilbyde edb belysning kits til at hjælpe dig med at lave din egen Christmas lys show. Light -O- Rama er blot én af de mange virksomheder sælger edb belysning kits og vil hjælpe sætte dem op .
LED Programmerbare Lights Salg

For mange år, Christmas lys tråde har været fås med en primitiv controller , der tillader lys til at blinke eller jage på flip af en switch. LED-teknologi giver alle mulighed for at programmere chase mønstre , tillade lys til at skifte farve og skabe en enkel lysshow der er energieffektive. LED-lys kan programmeres til hurtigt at skifte farve eller gradvist skifte fra en farve til den næste. Snesevis af chase mønstre kan programmeres ind i dem så godt .

Temaer

I stedet for at sprede udendørs Christmas lys skærme hele din græsplæne , fokus på et tema for at gøre vise mere tiltalende. For eksempel kan du oprette en julemand tema og bruge tændte skærme , at funktionen forskellige aspekter af Santa Claus . Du kunne sætte en tændt julemanden og hans rensdyr på dit tag og flere tændte Santa Claus figurer på din græsplæne . Du kan oprette en julemand figur på din skorsten , der kan være oplyst på juleaften til at skabe den illusion, at Santa sniger sig ind i din skorsten . Andre temaer omfatter tændte slik stokke og snemænd .

Hus Have © have.989214.com