Hjem Udsmykning Ideer til en Gala

Mange særlige lejligheder kommer med, når en boligejer nødt til at dekorere hjemmet . Uanset om det er eksamen, Mardis Gras , Halloween eller en sommer havefest , udsmykning til disse begivenheder tager planlægning . Men det giver også boligejer en chance for at prøve hendes hånd på at skabe noget mindeværdige til en særlig lejlighed .
Floating Candles

Stearinlys tilbyder en fest værtinde en populær metode til at tænde en natlig fest . Hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes end en bordplade stearinlys arrangement , så tænk på flydende stearinlys. Flydende stearinlys kommer i en bred vifte af farver og stilarter fra flydende røde roser til sommerfugle og endda fisk . Vælg svævende stearinlys , der matcher temaet for din fest. Fyld dit badekar med vand og placere nogle svævende lys i det. Tilføje nogle flydende stearinlys sammen med nogle friske blomster fra din rosenhave til din udendørs dam . Endelig pryde dine ende tabeller med flydende stearinlys , som du fordyber i gigantiske brandy snifters eller antikke krystal skåle.
Tema centerpieces

Hvis du har en galla for at fejre en farverig ferie ligesom Mardi Gras eller Halloween , så tænk på måder at optage partiets tema i centerpieces. Mens de fleste centerpieces har friske blomster , er der ingen grund for dig til kun at bruge blomster. Farverige teatralske masker på pinde, støj beslutningstagere eller lange strenge af perler er gode muligheder. Disse dekorative elementer kan tilføjes til kernen , enten ved at stikke dem i kernen med nogle blomsterhandlere pinde eller ved at dekorere bordet rundt om kernen med disse poster.
Multikulturel Touches

Du kan pynte til en galla med en international flair ved at købe lille land flag eller elementer af traditionelle klædedragter gerne tysk lederhosen , mexicanske sombreros eller asiatiske fans. Du kan hænge fans på væggene sammen med nogle sconces at skabe en belysning display. En vare som hatten kan tjene som en centerpiece , som du tilføjer blomster eller slik fra dette land . Placer costuming elementer på en gammeldags kjole dummy eller ramme dem i en skygge kasse .
Bacchus og vinhøsten

Bacchus er vinens gud i den romerske mytologi , og for en sommer vin fest , ved hjælp af hans billede bringer ånden i festlighederne hjem . En Bacchus springvand den slags, der genbruger sin egen vand - omgivet med lang stilk vinglas er en sjov mulighed. Mellem hver vin glas, kan du placere en flaske fancy vin med etiketten vender udad . Fyld glassene med sukkersød druer og mynteblade og binde rød -hvid linned omkring flaskerne.

Hus Have © have.989214.com