Fall Porch rhus

Mens mange mennesker forbinder våbenhuset med sommer , det skaber den ideelle kulisse for varm og indbydende falde indretning samt. Bruge naturlige elementer såsom efterårets blade , kogler og blomster som inspiration , når designe en hyggelig falde veranda . Bruger traditionelle og vintage stykker i interessante måder at skabe en eklektisk , iøjnefaldende plads til at være vært for efterårets sammenkomster.
Natural Wreath

Fejre efteråret gavmildhed ved at øge veranda døren med en natur- inspirerede krans . Købe eller lave en krans konstrueret af gyldne hoveder hvede . Accent krans med stilke af orange , guld og rød efterår blade , samt et par røde bær kviste . Bind et orange eller guld bånd i en sløjfe i bunden af ​​kransen som et dekorativt touch, eller holde det simpelt . Du kan også placere den krans på en veranda bordet og sætte et par bloklys i midten af ​​det.
Pumpkin Vase

Transformer en stor, rund græskar til en innovativ blomstervase eller plantageejer . Skær toppen ud af græskar og øse ud indersiden . Fyld en ren suppe kan, plastikbeholder eller enhver anden form for beholder med vand og læg det i udhulede græskar . Arranger en høst -inspirerede buket af bittersød , falde blad grene , orange og gule roser , solsikker og eukalyptus og sæt den ind i vandfyldte kar . Placer græskar vase på verandaen skridt til at hilse gæster.
Land -inspirerede Boligudstyr

Selv hvis du bor i byen , kan du oprette et land -inspirerede efterår veranda ved hjælp af naturlige elementer. Vælg komfortabel veranda møbler bygget af rustikke træ , smedejern eller brun flet . Øge kærlighed sæde og stole med dekorative puder featuring jordfarver af brændt orange, granatæble rød og guld. Drapere varm vævede smide tæpper over stole til at have på hånden i løbet af kølige falde aftener . Opsæt et groft tilhuggede træ bord til at holde varm chokolade , æble cider og andre fall drikkevarer.

Hus Have © have.989214.com