Jul rhus Brug Burlap

Burlap er en hjemlig , uhøjtidelige og billigt materiale , der straks markerer din julegave udsmykning som & quot; . Rustikke & quot; Det leveres i en række forskellige former, fra kablede bånd til lasede ruller af stof , og det kan vendes til placeringer , gave -tags , engel skørter til trætop ornamenter eller bord indretning. Prøv din hånd på et lille land - stil ferie magi til at omdanne dit hjem eller gave din kreation til en ven.
Bordskik

Angiv en rustik bord med en rød linned klud , en Jute løber ned centrum for det , en & quot; træ & quot; centerpiece lavet af kogler stablet i en pyramide og let støves med falsk sne og stearinlys røde søjle i mousserende glas skorstene. Knib indsamlede servietter til bow-tie figurer med strimler af Jute snoet ind servietringe og fastgøres med lille vinstok og røde kristtorn kranse . Wrap plastpotter blomstring højrøde amaryllis i Jute og placere en række af dem langs mantel eller på spisestue skænk .
Nederdele og guirlander

Vind masser af blinkende lys rundt om din træ , efterfulgt af en Jute blomsterkrans , før fuldstændig dækker det i folkekunst ornamenter. Jute guirlander er en leg at gøre . Skær en længde af sejlgarn omkring en fod længere, end du ønsker, blomsterkrans til at være ; binde en stor knude 6 inches ind fra den ene ende og tråd den anden ende gennem en gobelin nål . Baste lige ned midt i en 4-tommer -dækkende roll af Jute Garland , let at samle Jute omkring hver halve dusin sting. Skær Jute når du når et punkt omkring 6 inches fra slutningen af ​​sejlgarn, binde en stor knude , og vind ruffly Jute blomsterkrans rundt om træet , binde det ved start og slut. Arranger en længde på Jute klud omkring bunden af ​​træet som en nederdel og luv jute - indpakkede gaver rundt om træet nederdel .
Stoppede ved Heel

grove kanter Jul strømper er charmerende på en shabby chic stil mantel eller hængende på kroge på en kranset dørkarm . Skær dobbelt strømpe figurer fra et foldet stykke Jute og pisk - sy dem med rødt garn rundt om foden og læggen, forlader kraven åben . Lim en rød eller grøn filt folde rundt kraven og sy en fane grosgrain bånd i toppen af ​​strømpen at hænge det . Klip bogstaverne i første navne fra avispapir , sprøjte dem med klar fiksativ , og lim dem til kraverne af strømper . Darn en patch i rød , grøn eller brun garn på et par af de hæle eller tæer .
Country Advent Calendar

Nedtællingen til jul er en mulighed for at opbygge spænding med lidt gaver og kærlighed noter for ophidset børn til at åbne hver dag. Lav en julekalender fra kablede Jute bånd , nogle røde og grønne ferie farvebånd scraps , en slagtet træ målestok og sejlgarn . Raid håndværk butik for Jute bånd med små grønne juletræer eller rød prikker på det, og en pakke af disse dukke - sized farvet knivspids tøjklemmer , rød og grøn . Skær 4 -tommer længder af bånd , fold ned en tomme i front, og lim siderne sammen. Lim stumper af røde og grønne bånd på tværs af nedfoldede krave . Skær målestok i antal fliser med et hug så eller stiksav ; & quot; antik & quot; dem med brun tonet voks; og lim tallene 1 til 25 på Jute kuverter . Fastgør konvolutterne at sejlgarn, strækker sig over en mantel eller et vindue , med de små tøjklemmer . Tuck noget sødt i hver kuvert.

Hus Have © have.989214.com