Jul Chandelier rhus

Brug den praktiske arme din lysekrone ligesom grene af et juletræ til at væve metalliske beaded guirlander og strygere af lyse bær omkring det i løbet af ferien . Hæng bøjler til klart glas votives til armene , fylde dem med en tredjedel med vand , og tuck kviste af stedsegrønne eller enlige røde blomster i dem. Lysekronen er en fejring af lys hele af sig selv , men du kan op ante over helligdage ved at give den en ekstra dosis af juledekoration.
Omkranset i Dekorationer

forvandle en lysekrone i en jul krans én af to måder. Først flette en grøn krans i og omkring lysekrone arme , så det danner en krans form , vævet med armaturet. Derefter fastgøre grankogler og røde bær til krans med grønne blomsterhandlere ' wire. Endelig vedhæfte et eller flere rød velour eller rød- grøn plaid buer til krans . Eller binde tre længder af ferie bånd på indersiden af ​​en evergreen krans , indsamle bånd i én streng og knude dem omkring baluster for lysekronen så kransen hænger vandret under det. Hang farvet træet dekorationsgenstande hele krans med små metal træ bøjler.
Starry Night

Opret en stjerneklar , stjerneklar julenat i din dagligstue eller spisestue med sølv bånd og stjerne formede ornamenter . Tie forskellige størrelser glitter , sølv, guld og platin stjerner varierende længder af florlet sølv bånd ; derefter binde bånd til grene , baluster , og finial af lysekronen . Tråd sølv sejlgarn eller mere florlet bånd gennem huller i små krystal eller sølv stjerne ornamenter og guirlande strenge af dem omkring armaturet. Tænd lampen på lav med en lysdæmper og tilføje lidt mere drama med en uplight byder på en roterende spejl skive eller farvet gel fokuseret på funklende lysekrone.
The Red og Green

en prismelysekrone bliver en afspejling af jul, når du pynte den med mere lys . Vind forsigtigt forbundne strenge af små røde og derefter små grønne fairy lys omkring lysekrone. Sørg for, at lysekrone er krystaller hænge frit af de lette strenge at maksimere gnistre når julefarver er tændt. Kør det sidste lys streng op kæden eller ledning, der forbinder lysekrone til loftet montere og tilslutte den til en strømkilde der eller køre en forlængerledning til et hjørne og ned til en stikkontakt. Tænd kun de røde og grønne lys for en flimrende kugle af ferie farver .
Kissing Ball Chandelier

Lav en rød blomst pomander og suspenderer det fra finial for lysekronen over spisebord og ferie centerpiece. Nelliker vil vare et stykke tid , hvis du bruger en gennemblødt blomsterhandlere skum kloden som base . Prøv en stribet mix af rød- og grøn -farvet nelliker for en bestemt jul vibe. Dele kærligheden med sparkly snefnug smykker i sølv og hvid glitter , klare hængende istap ornamenter og en lille kysse kugle af ægte mistelten , dinglende fra et satinbånd bundet til finial og udfordrende gæster til at kysse og kramme deres partner over bordet .


Hus Have © have.989214.com