Fall Dekoration Idéer til udendørs hø baller

Da ydersiden af ​​dit hjem er den første ting gæster se, er det vigtigt at tage din tid udsmykning det . Giv din værftet et naturligt look i efteråret med hø baller . Disse kan købes på mange gårde, eller hjem varer og havearbejde butikker i løbet af efteråret . Lav en plan for din udendørs plads til bedst udnytte de hø baller . Salg Sæder

Udnyt de køligere efterår vejr og planlægge en fest udendørs. Picnics, græskar udsmykning eller Halloween parter er vidunderlige udenfor . I stedet for at bruge græsplæne stole eller klapstole , bruge hø baller til siddepladser . Du kan endda stable et par oven på hinanden for en stor tabel ; blot dække det med en tyk dug eller tæppe til at holde hø fra at komme ind i maden. Hø balle siddepladser kan nemt flyttes , er holdbare for både voksne og børn , og gøre dine falde dekorationer gøre dobbelt told .
Græskar og græskar

Opsætning af en lille skærm på din verandaen eller græsplæne . Placer tre hø baller ved siden af ​​hinanden , stak to mere, så én mere på toppen ; en pyramide som dette er perfekt til at vise andre falde dekorationer.

Stick en sæsonbestemt flag i en hø balle at blafre over skærmen . Placer forskellige græskar, græskar og squash på ballerne . Når Halloween ruller rundt , skære græskar og læg dem tilbage på hø baller . Sørg for at bruge elektriske stearinlys i stedet for reelle flammer.
Fugleskræmsler

Hø baller også kan bruges som en kulisse eller vægt for fugleskræmsler . Placer hø balle på jorden, hvor du ønsker dit fugleskræmsel til at stå . Hammer fugleskræmsel post ind i ballen af hø for at holde det sikkert ; dette er perfekt , hvis du ikke ønsker at lave huller i din græsplæne . Du kan indstille flere i én hø balle , eller den gruppe, fugleskræmsler omkring ballerne selv.

Strukturer

store bedrifter eller mødesteder kan bruge hø baller i en større måde . Opret en fort , slot eller labyrint ud af hø baller . Dette tager nogle forudgående planlægning for at kende dit mønster , og hvor mange baller , du vil bruge . Inviter venner over for at hjælpe dig med at sætte det op . Børn , teenagere og voksne vil elsker at gå inde i slottet eller forsøger at finde vej gennem en labyrint . Holde det op hele efteråret , så mange mennesker kan opleve det.

Hus Have © have.989214.com