Bedste kvalitet kunstige juletræer med LED-lys

Mens næsten 50 procent af amerikanske husholdninger vise kunstige juletræer i feriesæsonen - i sammenligning med 20 procent til 25 procent med rigtige træer - ikke alle disse kunstige træer har grene med indbygget lys . Færre stadig indarbejde lysdiode eller LED , lys som deres primære lyskilder . I forhold til traditionelle glødepærer kunstige juletræ lyser; LED-lys holder længere, har bedre energieffektivitet og er uigennemtrængelig for brud. Hertil kommer, at LED-lys er altid cool at røre ved.
Tree Classics Cascade Fir

Den kunstige træ selskab Tree Classics fremstiller Cascade Fir kunstige juletræ , som har karakteristiske , stjerneformede LED-lys . Ifølge Galt Technology, træet har en meget realistisk udseende på grund af sine etageagtigt lag og høj kvalitet nåle, der - som naturlige fyrrenåle - tage på forskellige nuancer af grønt. Tres procent af disse nåle består af sprøjtestøbt polyethylen plast eller PE, den anden 40 procent består af polyvinylchlorid eller PVC. The Tree Classics Cascade Fir kommer i tre forskellige versioner: en 5 -fods træ med 410 flerfarvede LED-lys, en 5 -fods træ med 410 klare LED lys og en 15 -fods træ med 4.000 flerfarvede LED-lys . De 5 -fods Cascade Fir kunstige træer har hver 2.210 filialer tips og maksimal bredde på 49 inches, og den 15-fods version har 20.108 filialer tips og en maksimal bredde på 90 inches. Tree Classics fremstiller også en slank version af sin Cascade Fir , hvilket er 7-1 /2 meter høj og kommer med klare eller flerfarvede LED-lys . Den slanke Cascade Fir har 3.209 filialer tips og en maksimal bredde på 51 inches.
Crestwood Spruce Slim

I en søgning efter " pre -lit LED juletræer " på forbrugeren ressource hjemmeside Buzzillions de Crestwood Spruce Slim kunstige juletræer vises som top- rangerede produkt. Den 5- meter høje træ leveres med 150 indbyggede LED-lys til rådighed i flerfarvede og bløde hvide farve muligheder . I bunden af ​​den kunstige træ er en metallisk , urn -lignende beholder med en kvadratisk base , der giver æstetiske værdi samt stabilitet. The Crestwood Spruce Slim har en maksimal bredde på 26 inches og tilbyder 296 filialer tips. Dets nåle er PVC.
Branson Pine Slim

Branson Pine Slim ligger på andenpladsen i en Buzzillions søgning efter " pre -lit LED juletræer. " Ved 7 meter høj og 36 inches lang , træet er større end Crestwood Spruce Slim og har et betydeligt større antal filialer tips på 800. Branson Pine Slim leveres med 250 LED-lys i klar eller flerfarvede muligheder. En stand - out-funktionen af træet er dens hængslede eller sammenklappelige grene, som bidrage til at forenkle opbevaring og montage. Nålene af den kunstige træ er PVC .

Hus Have © have.989214.com