Sådan Vedhæft Julebelysning til Brick

Hængende julelys på en mur kan være en udfordring . Du kunne bore et anker skrue men dette resulterer i lange skader på mursten sigt. Ved hjælp af en mursten klip, er det muligt at hænge julelys uden at skade mursten . Brick klip vedhæfte sikkert med en fjederbelastet mekanisme, som har en let overgang for at forebygge skader.
Hvad du har brug
julelys
Brick klip
Salg Instruktioner
1

Mål det område, hvor du planlægger at hænge julelys . Den totale lineære optagelser er nødvendig for at afgøre, hvor mange mursten klip til at købe.
2

Mål størrelsen af ​​mursten. Standard mursten foranstaltninger mellem 2 1/8 inches og 2 1/2 inches lang og en standard mursten klip vil passe disse mursten. For større klodser er det nødvendigt at have den nøjagtige størrelse , så du kan købe den rigtige klip.
3

Køb mursten klip fra din lokale isenkræmmer . Bring mursten og lineære optagelser målinger.
4

Vedhæft mursten klip en lige stor afstand fra hinanden langs længden af ​​det område, du ønsker at dekorere . Tryk på mursten klippet fast mod mursten til at fastgøre til væggen. Hvert klip er fjederbelastet , og bør forblive på plads, mens på mursten . Jo tættere mursten klip er jo sikrere vil lyset være .
5

Hæng den julelys på hver mursten klip. Toppen af ​​hver mursten klemme har en lille krog , der holder strengen . Start i den ene ende af væggen og snor lysene én mursten klip ad gangen, indtil du når til slutningen af området.

Hus Have © have.989214.com