Sådan Erstat Corelle Dishes

Corelle tallerkner , som blev skabt af Corning, har været på markedet siden begyndelsen af ​​1970'erne. Hundredvis af mønstrene findes, med mange mønstre til sidst pensioneret , når selskabet kommer op med nye stilarter . Købe en erstatning Corelle parabol kan være så simpelt som at besøge den forhandler, hvor retterne blev oprindeligt købt , eller den kan kræve at købe det stykke fra en udskiftning -dish virksomhed, der tilbyder pensionerede stilarter og mønstre .
Mønster Identifikation

Hvis du stadig har den oprindelige Corelle emballage , tjek det at finde et mønster navn til skålen , du ønsker at erstatte. Hvis ikke, kan du besøge en erstatning fad hjemmeside eller World Kitchen , den officielle hjemmeside for Corelle mønstre . Hvis mønsteret er forholdsvis ny eller stadig er i produktion , bør dets image og navn være på World Kitchen site. Udskiftning -dish websites liste mønster navne og billeder af udgåede mønstre samt
Indkøb One Piece of

Ring eller besøge en nærliggende Corelle stikkontakt for at finde en erstatning for en nylig fad . ; afsætningsmuligheder måske eller måske ikke har, hvad du søger, som lagerændringer hyppigt. Kontakt Corelle kundeservice gennem Verden Kitchen at afgøre, om virksomheden stadig har brikker fra det sæt, du søger. Ellers en erstatning fad firma er din bedste mulighed , da de bærer enkelte stykker af utallige mønstre , nyt og gammelt.
Salg

Hus Have © have.989214.com