Forskellene mellem børstet krom & amp ; Børstet nikkel

Hjem metal inventar, såsom vandhaner og brusehoveder , kommer i forskellige finish såsom pletten eller børstet nikkel eller krom . Disse funktioner beskriver, hvordan metal er blevet efterbehandlet for at tilvejebringe det stykke med en særlig overflade , glans og tekstur. I tilfælde af børstet nikkel og børstet krom forskellen har mindre at gøre med tekstur eller holdbarhed end med nuancen af metallet selve armaturet .
Chrome

Chrome selv er almindeligt udsået på et andet metal , såsom kobber eller nikkel at give lidt ekstra hårdhed og modstand samt en skinnende finish til elementet. Mens krom primært bruges til industrielle formål, glans af krom gør det til en favorit for ikke blot hjem inventar , men også for motorcykel motorer og andre bilkomponenter. Ofte et tyndt lag af krom påføres over et tyndt lag af nikkel, som både har en høj modstandsdygtighed over for korrosion .
Nickel

Nickel høje korrosionsbestandighed gør den ideel til at blande med andre metaller, såsom jern og messing. Størstedelen af nikkel fremstilles i verden går til at gøre rustfrit stål, mens den næsthøjeste procentdel af verdens nikkel - omtrent 12 procent af alle nikkel produceret - går i superlegeringer til brug i en lang række mekaniske anordninger, såsom turbiner . Nikkel naturlige korrosionsbestandighed gør det en førsteklasses metal til brug i hjemmet inventar, da det er usandsynligt, at rust eller forringes fra brug.
Børstet metal

børstet metal , være det nikkel eller krom , refererer til den fremgangsmåde, ved hvilken metallet er afsluttet. Udtrykket & quot; børstet & quot; henviser til det indtryk, at en stålbørste blev anvendt over elementet , giver det retningsbestemte slid linjer efter polering . Mens & quot; satin & quot; eller & quot; fløjlsagtig & quot; metaller omfatter en glat finish uden synlige hudafskrabninger , børstet metal er beregnet til at have en mere håndlavede udseende, der giver mere samspil af lys og skygge på grund af stigningerne i overfladen.
Primære forskelle

børstet nikkel og børstet krom deler mange af de samme egenskaber, herunder en tekstureret færdig, den største forskel mellem de to er i toning af metallet selv. Forkromning giver metal en lille blå glans. Ofte er denne skær ses som giver en sofistikeret og cool look til det færdige stykke . Nikkel , på den anden side , har en naturlig gul ( eller hvidlige ) udseende . Denne lille gul nuance ses ofte som en varmere farve end krom blå .
Varieties Salg

børstet nikkel inventar ofte kommer med en bredere vifte af finish end børstet krom . Krom armaturer har tendens til at have det samme niveau af blå farvetone i hvert stykke , mens nikkel dem forekommer mere eller mindre gul afhængigt af mængden af yderklædningen og densiteten af ​​nikkel anvendes. Det betyder, at inventar fra forskellige producenter kan tage på en forskel udseende fra hinanden trods bliver belagt med børstet nikkel .
Selection

Ofte valg mellem børstet nikkel og børstet krom kommer ned til pris og udseende. Hver metal er i det væsentlige lige så holdbare og ikke-korroderende som de andre ; imidlertid krom er generelt dyrere og tilbyder en køligere udseende end nikkel. Ved udvælgelsen mellem de to, overveje farven på omgivelserne ; varmere farver, såsom tan eller jordfarver , ville se bedre ud med børstet nikkel inventar , mens køligere farver, såsom grå, blå eller endda hvid , kan drage fordel af den blålig nuance af krom inventar. Ligeledes fordi nikkel har været historisk brugt til overfladebehandling af metal , giver det en mere traditionel , hjemlig og antikke look. På den anden side , krom er en relativt moderne tilføjelse og tilbyder en mere sofistikeret, stålsat og moderne look, efter stigning i popularitet for motorer og andre sådanne dekorative elementer .

Hus Have © have.989214.com