Sådan Fold Tyrkiet Servietter
Folding kalkun servietter øger "wow" faktor, når dine gæster sidde ned på din Thanksgiving middagsbordet. Sådanne servietter kan være en kreativ måde at introducere det element af skulpturen til et veldækket ferie bordet . Tyrkiet servietter også gøre en effektiv isbryder , især hvis du inviterer en række gæster , der ikke kender hinanden godt. Ting du skal
Klud middag serviet
Jern myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

købe eller bruge mindst 15-tommer firkantet, klud servietter . Hvis du ikke kan finde dem kommercielt fremstillet , overveje at købe stof , skære servietter til størrelse og Hemming dem . Bomuld eller lærred fungerer godt. Jo større den serviet du starter med , jo større færdige foldede kalkun serviet .
2

Læg servietten fladt på et bord , og fold det på midten fra højre til venstre. Match op kanterne. Den foldede kant skal være på højre side , og de korte kanter skal være øverst og nederst.
3

Begynd nederst korte kant , og begynder at læg begge lag af bindet frem og tilbage som en harmonika . Gør hver læg 1- tommer bred . Fortsæt folde folderne til 3/4 af bindet er plisseret . Finger Tryk på din læg med hver ny fold eller trykke dem på plads med et varmt strygejern .
4

Placer hver tommelfinger under stak af foldede læg, og placere pegefingrene på toppen af ​​stakken.

5

Fold stakken af ​​læg i halvdelen i midten af bindet ved at bringe den venstre halvdel af folderne under højre halvdel.
6

Tag øverste højre hjørne af uplisserede del af serviet, og bringe spidsen ned til nederste venstre hjørne af den flade , uplisserede del af bindet til at skabe en trekant.
7.

Finger trykke på eller trykke med et varmt strygejern langs folden af trekanten , der blev dannet . Tuck den overhængende lodrette kant tilbage under så den lodrette kant af trekanten er i tråd med den fold , hvor folderne er foldet i halve.
8

Sæt serviet ned på midten af en middagstallerken med læg pustet ud i bagsiden af ​​kalkun og det punkt af den foldede trekant vender kanten af ​​bordet foran hvor en middag gæst vil blive siddende.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com